Min “Currently Reading” lige nu #3

Mit navn er Celina. Jeg var 16 år da jeg for alvor blev forelsket. I et spøgelse …

Celina er træt af skolen, og da hun bliver røvrendt af kæresten, flytter hun hjemmefra og får job som ung i huset hos en dyrlægefamilie. Men fortiden flytter med. En fortid der rækker langt ud over Celinas eget liv og trækker hende ind i en usædvanlig og farefuld forelskelse. Inden længe må Celina indse at hun har en særlig evne som vil komme til at præge hendes liv for altid.

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg er ret vild med Christina Bonde og hendes bøger. Jeg har fulgt hendes forfatter skab siden hun udgav sin første bog, (Månens børn) så da de første rygter kom ud om at hun vil udgive en ny bog, hvor indholdet vil være fyldt med paranormal og kærlighed, var jeg virkelig spændt på at læse den. Jeg er nået over halvvejs i den, og lige nu er den virkelig spændende! Celina finder hele tiden ud af nye ting om hendes åndelige evner, imens hun prøver på at hjælpe Bastian. Jeg er ret spændt på, hvordan det hele ender.

Bogen er udgivet af Tellerup og du følge Christina på Facebook og Instagram. Hvor der dagligt bliver lagt update og konkurrencer op om hendes bøger. 

Hvad læser i for tiden, og hvad skal i læse i sommerferien?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *