Min “Currently Reading” lige nu #4

Bogen er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic

Jeg håber at i har en god weekend og i nyder vejret. Jeg havde en del paner, specielt om fredagen, men de blev lavet om da jeg faldt og slog mit ben, da jeg var på vej hjem fra skolen. Der er heldigvis ikke sket noget udover at jeg slog mit ben pga fladet. Jeg har stort set ikke kunne gå før i dag (mandag), og derfor har jeg skulle holde mit ben i ro, og jeg holder mig bedst i ro, med en bog så jeg fået læst en hel del i weekenden, og selv om det har været træls at jeg ikke kunne lave det jeg havde planlagt, så har det også været super rart at slappe af med en god bog.

Bogen jeg tog blev Klonerne af Julie Kagawa. Jeg har haft den i noget tid, og jeg har haft lyst til at læse den i lang tid fordi jeg elsker den serien, og den forrige bog sluttede med en virkelig spændenden cliffhanger. Men fordi det er den 4 bog i serien har jeg ventet med at læse den til jeg vidste, hvornår den 5 (der også er den sidste bog) vil udkomme. For nogle dage siden skrev HarperCollins Nordic de udgiver d 1 Juli, så da jeg læste det tænkte jeg at nu kan jeg endelig gå i gang med at læse den. Jeg er så glad for at jeg har haft tid til den her bog, for den er godt nok spændenden, og der er nogle steder i bogen, hvor jeg nærmest ikke har kunne slip den igen. I bogen har vi Ember og hendes venner kæmpet mod Talon og Sankt Georg-ordenen. Dante der er Embers tvillingebror, er stadig hos Talon, og selv om han ikke er min ynglings person i bogen, så har det været virkelig interesant at læse om ham og få hans synsvinkel på tingene i historien. Jeg lidt over halvvejs igennem den, og jeg er virkelig spændt på, hvad det hele ender med, og hvordan vores helte skal klare det.

En drage, skjult i en piges krop. Soldater, der ønsker at udslette hele hendes slægt. Kampen for overlevelse nærmer sig. Ember Hills skæbne afhænger af, om hun kan besejre Skt. Georgs-ordenen, en magtfuld orden af dragejægere. Hun er ikke hvilken som helst pige, for hun bærer nemlig på en livsfarlig hemmelighed. Garret Xavier Sebastian er en af soldaterne, der vil slå hende ihjel. Men alt, hvad han hidtil troede, han vidste om drager, vendes på hovedet, da han møder Ember. En krig nærmer sig, og det uundgåelige spørgsmål hænger som et skarpt sværd over deres hoveder: Skal de forene sig i kampen mod ondskaben og kæmpe for deres venskab? Eller skal de følge deres skæbne, som har været forudbestemt siden tidernes morgen, og udslette hinanden? Et magisk eventyr om en piges kamp mod ondskaben.

Bogen er den 4 bog i serien og det er HarperCollins Nordic  der udgiver serien. Den første bog blev udgivet i Maj 2016 og den sidste bog i serien bliver udgivet på dansk den 1 Juli. Jeg har været så heldig at møde Julie Kagawa og hvor der blev snakket en hel masse om serien, og hendes forfatter liv. Jeg elsker hendes bøger, og jeg håber at hun vil skrive mange flere, og at de vil blive oversat til dansk. Hvis du endnu ikke har læst den, vil jeg varmt anbefale den, for der er masser af action, plot twist, og romantik i bøgerne, og Dragerne vil være perfekt at læse her i sommeren, da største del af den forgår i det solrige samfund på Crescent Beach i Californien.

Hvad læser i for tiden, og hvad skal i læse i sommerferien?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *