Min “Currently Reading” lige nu #1

Gennem søret er den tredje og sidste bog af Nicole Boyle Rødtnes om søskenparet Shay og Troy, der kæmper sin kamp om overlevelse og revolution mod Rådet, der vil gøre alt for stoppe dem, så sandheden ikke komme frem til befolkningen. Jeg var fanget fra det første kapitel i Over sløret  og efter den hæsblæsende afslutning vi fik i Under sløret var jeg virkelig spændt på hvordan afslutning vil være.

Lige nu er jeg halvejs igennem den og jeg synes den ret god. Men på en eller anden måde synes jeg at der ikke sker særlig meget i handlingen og det går langsomt med at få bundet trådene sammen, hvilket er lidt sjovt, når man tænker på, hvor meget action der har været i det to forrige bøger. Men jeg er sikker på at det nok skal komme, og jeg glæder mig til at se, hvilken plot twist og afsløringer der kommer, og hvor overrasket man bliver over dem. Har du læst den og hvad synes du om den? 

Bogen er udgivet af Alvilda hvis du kan overvejer at købe den, kan du finde en læseprøve og købe bogen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen