Min “Currently Reading” lige nu #2

Sådan har du aldrig set New York City. Et tårn på tusinde etager rækker helt op i himlen, som et glitrende fremtidssyn hvor alt er muligt – hvis du ønsker dig det brændende nok. Hundrede år ude i fremtiden: New York er nyskabelsernes og drømmenes by. Men folk forandrer sig ikke.  Alle her har ønsker og drømme. Alle har noget at miste.

Leda Cole med det fejlfrie ydre dækker over en hemmelig afhængighed. Af et stof, hun aldrig skulle have prøvet. Og af en fyr, hun aldrig skulle have rørt. Eris Dodd-Radson må se sit ubekymrede liv falde fra hinanden, da et hjerteknusende bedrag splitter familien ad. Rylin Myers bliver igennem sit job i en lejlighed øverst i Tårnet ført ind i en ny verden – og i et kærlighedsforhold – som hun aldrig havde troet var muligt. Wyatt Bakradi er et teknisk geni med en hemmelighed: Han ved alt om alle. Men da en pige fra de øverste etager hyrer ham som spion, vikles han ind i et kompliceret spind af løgne.  Og allerøverst – på tusinde etage – bor Avery Fuller, pigen som er genetisk designet til perfektion. Pigen, der ser ud til at have alt, men som lider under at måtte undvære det eneste, hun ikke kan leve uden – og som hun aldrig nogensinde vil kunne få. I er univers fuld af hightech-luksus og futuristisk glamour, hvor det umulige næsten føles muligt, kæmper fem teenagere for at finde deres plads på verdens top. 

Der er koldt på toppen. Og lang ned. Hvis du falder.

Vi befinder os i Manhattan 2118, og intet er som vi kender til det i dag. Folk lever i tårnet og jo højere etager du bor på jo mere luksus og  glamour lever du i. Der er masser af drama og tragedier i vores hovedpersoners liv, og de prøver despart at skjule det fra sin omverden.  Det er spændende at følge vores hovedpersoner, og jeg er ret spændt på at, hvordan det hele ender, og ikke mindst, hvad for nogle tragedier der vil komme.

Da jeg gik i gang med bogen, var jeg ret spændt på, hvordan den vil være. Jeg elsker Gossip Girl dramatiske serie, men af en eller anden grund, havde jeg ikke de store forventinger til bogen. Nu er jeg er over halvvejs i bogen, og jeg er blevet ret vild med den. For det første er det ret spændende at læse om 2118, for Katharine har skabt en ret fascinerende samfund, hvor der er en masse detaljer om den tekniske og glamourise verden vi beginder os i. Der udover er det ret interessant at følge de 5 personers forskellige liv, imens man prøver at sætte de mange tråde og hemmeligheder sammen så det forhåbentlig giver en mening.

Bogen er udgivet af Gyldendal og hvis det lyder som noget for dig, kan du købe den her eller læse den på Mofibo her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen