Min dag i Tivoli.

I søndags var jeg i København med mine skønne piger. Vi spiste først en lækker brunch på café Vivaldi, der ligger på Alextrov. Efter Brunch tog vi over til Tivoli, hvor vi skulle se deres Halloween udstilling, og nøj hvor var det flot! Jeg elsker det, og det bliver ikke sidste gang at jeg besøger Tivoli når der er Halloween. Vejret var super lækkert at gå i, og greneralt var det bare en rigtigt god dag. Hvor alle hyggede sig.

Jeg vil enlig ikke sige så meget. For jeg vil bare vise jer de billeder jeg fik taget på dagen. Men hvis i vil læse mere om vores dag, kan i gøre det her. Hvis i synes at det går for hurtigt med billederne og i gerne vil se dem. Så må i sige til, for så vil jeg gerne vise nogle dem i et andet indlæg. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Wily1Girmg8&w=660&h=400]

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Ser rigtig (u)hyggeligt ud 🙂 Vi skal i tivoli og se jul i tivoli i december, og det glæder jeg mig rigtig meget til 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *