Min fødselsdag 2015

I går var det min tur til at fylde år, og det fejrede jeg med min familie i skoven. Vi var det samme sted som sidste år, da det et er et rigtig dejligt sted. Lige som sidste år startede vi med et kaffe bord, og aftensmad til sidst. Jeg fik nogle fede gaver. Jeg fik blandet andet noget tøj, gavekort, og 2 hjemmelavet bogmærker.

Det var en fantastisk dag. Jeg synes at det er super hyggeligt, at holde fødselsdagen på den her måde. Det var heldigvis et ok vejr. Jeg var lidt nervøs om formiddagen, da der var nogle mørke skyer, men de drev heldigvis væk. Jeg fik taget lidt billeder i løbet af dagen, men jeg var helt flad i går (jeg havde været oppe siden kl 6) så der for får i dem i dag. Jeg håber at i havde i en god lørdag 🙂 DSC_0002DSC_0004 DSC_0008 DSC_0019 DSC_0015DSC_0024

DSC_0038DSC_0030 DSC_0036 DSC_0041DSC_0042DSC_0055DSC_0049 DSC_0059DSC_0040 DSC_0060

DSC_0062

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

 1. Svar

  Stort tillykke med fødselsdagen! Det ser ud til, at du havde en dejlig dag 🙂

  1. Svar

   Mange tak 🙂 Det var virklig skøn dag.

 2. Svar

  Tillykke med fødselsdagen. Sikke et skønt sted at fejre den 🙂

  1. Svar

   Mange tak 🙂 Det var virklig skønt, og dejligt at vejret var med os

 3. Svar

  STORT tillykke med dagen i går – Hvor ser det hyggeligt ud, virkelig en god måde at fejre dagen, ude i naturen… Er noget misundelig over ikke at have fødselsdag i sommer månederne, så mange ting man kunne i stedet for indendørs.

  Hip hip hurra til gårdagens fødselar.

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

  1. Svar

   Mange tak for din søde hilsen 😀 Jeg er så glad for at jeg kan holde det ude i skoven, for jeg bor på et lille kollegiet værelse, og der er ikke plads til familien. Hvornår har du selv fødselsdag?

   Knus Marie

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *