Min første oplevelse med Grøn

Alphabeat

 Carpark North

Anne, Sanne og lis

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy

I søndag var jeg og min veninde til Grøn, vi havde enlig slet ikke planlagt det, men om mandagen, vandt jeg to billetter til Grøn via en konkurrence på Facebook, (Jeg kunne næsten ikke tro at jeg havde vundet dem, for det er meget sjældent at jeg vinder noget på Facebook) og de skulle bestemt ikke gå til spilde, og min veniinde kunne heldigvis godt tag med. Vi har flere gange snakket om at vi vil opleve Grøn, men vi har aldrig fået gjort det,  så vi var ret spændte på hvordan det vil være.

Vi kom ind på pladsen til Kato der fyret den af på sin egen Ghettoblaster scene, og der fra var der en masse fedt musik, for Grøn havde lavet et program, så der var noget for alle, og det var virkelig fedt at høre de forskellige artister, og se dem fyre den max af op på scenen, imens man skrålet med på musikken. Min yndlings øjeblikke var helt klart Alphabeat, og Anne, Sanne og lis, men de andre var altså også fede og Dizzy Mizz lizzy gav en alt for fed afslutning med ild på scenen.

Min veninde kendte nogle andre der også skulle der ind, og vi havde en lille base tæt ved den Grøn scenen, så det var helt perfekt! Det var sådan en hyggelig dag, med masser af kold drikkelse (det var så varmt der inde og vi havde glemt solcremen), musik, og fed stemning. Jeg er så glad for at jeg vandt billetterne, så vi kunne opleve Grøn, for det var en virkelig fantastisk oplevelse, og bliver helt sikkert ikke sidste gang at vi skal til Grøn, for vi har allerede snakket om at det kunne være fedt at opleve det igen til næste år.

Har i været på Grøn i år?

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *