Min kalender med bloggen

En af de ting jeg elsker ved efteråret er alle de nye bøger bliver udgivet og litteratur ting der sker i forbindelen med de devise bogudgivelser eller blog event. Rikke  har på sin blog lavet en kalender, så man kan se, hvad hun skal i løbet af efteråret og jeg synes at det var sådan en fin idé, så jeg har valgt at at lave en til min egen blog og  i kan se min kalender lige her. Det jeg elsker ved at komme ud til devise arrangementer er at høre på høre på inspirerende forfattere, og deres arbejde med deres bøger. Men jeg  synes jeg også at det er så hyggeligt at snakke med folk, så kom gerne over og sig hej. Der er sikkert flere arrangementer rundt omkring i landet der ikke står på min liste, så hvis du kender til andre (særligt på sjælland) eller hvis vi skal til det samme arrangement så må du meget endelig sige til.

2 tanker om “Min kalender med bloggen

    1. Det kunne jeg. Og igen tak fordi jeg måtte låne den 😀

      Ej hvor mærkeligt. :/ Jeg håber at det hjælper. Ellers vil jeg råde dig til at følge bloggens Facebook side, hvor jeg opdatere, hver gang der kommer et nyt indlæg på bloggen. https://www.facebook.com/Laesehestens/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen