Ting på min ønskeliste

Tiden flyver afsted og her til Juli fylder jeg 30. På den ene side synes jeg at det er så vildt at tænke på at jeg bliver 30, men på den anden side synes jeg også at det er helt fint med det, for man kan jo alligevel ikke gøre noget ved det. De sidste par år har jeg holdt min fødselsdag ude i skoven med familien, men i år holder jeg det hjemme hos min mor, hvor planen er at vi vil lave noget lækkert mad, så det bare bare noget stille og roligt noget. Kryds lige finger for at det bliver godt vejr, så vi kan være ude i haven 😀

Nå men med invitation, sendte jeg også min ønsker afsted og i kan se dem her.

1: Ikea Lænestol STRANDMON. Jeg  har kigget på den her stol på så mange gange, og selv om jeg ikke har særlig meget plads, der hvor jeg bor lige nu så er det der står øverst på min ønskeliste, for jeg vil elske at have en, som jeg kan bruge til når jeg fx læser, det vil være så hyggeligt! Ikea har lavet stolen i en del farver. De har blandt den grå der er på billedet, men de har også en i lys turkis, og den er så fin, så jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg vil have den i grå eller i den turkise farve.

2: Tæppe fra Fillows. Jeg har set de her tæpper virkelig mange steder, men jeg ved faktisk ikke hvad navet er på dem. Jeg ved at man kan købe dem på Fillows, og der kan man få dem i virkelig mange forskellige farver, i alle mulige nuancer. Jeg synes at de er virkelig fine, og jeg vil elske at have sådan et tæppe til når det bliver koldere i vejret.

3: Kultur oplevelser. Jeg vil rigtig gerne til Grøn koncert i år, for jeg har aldrig været til det, og jeg synes at der kommer nogle fede kunster i år. Det er ved at være 100 år siden jeg har været i Zoologisk have, så der for ønsker jeg mig enten billetter eller tilskud til de to ting. Der udover ønsker jeg mig også oplevelsebokse og gavekort til fx biografen.

4: Et lille køleskab med fryser. Jeg har sådan et i forvejen, men det jeg fik var via den blå avis og jeg kan godt mærke at det er ved at være gammelt. Det køler stadig, men det larmer helt vildt meget, og det fungere ikke optimalt, og der for vil jeg gene have et nyt inden det står helt af.

5: Brætspil. Jeg synes at det er så hyggeligt at spille brætspil. Detsvære har jeg bare ikke særlig mange, så der for vil jeg gerne have flere af dem til samlingen. Jeg vil blandet andet gerne have Det dårlig selskab, Hint, Partners, Bezzerwizzer Familie og Ego Pictures. Det dårlig selskab og Hint har jeg spillet for nyligt og de er virklig sjove, og jeg elsker at det er sådan nogle der ikke tager 100 år og en sommer

6: Ekstern Harddisk. På min uddannelse har de fleste en Ekstern Harddisk. Da jeg ikke selv ejer en har jeg længe gået og tænkt på at nu var det på tide købe en, men jeg har aldrig fået gjort det. Så der for tænkte jeg at det vil være oplagt at ønske en.  Hvis jeg får en vil jeg bruge den til min uddannelse, men jeg vil også bruge den til alle mine billeder m.m.

7: Bøger. Det kommer sikkert ikke som nogle overraskelese at jeg ønsker mig bøger, for selvom jeg får en del bøger, som jeg skal anmelde, så er der stadig en del som jeg ønsker mig. Blandt andet vil jeg rigtig gerne have de Illustreret udgaver af Harry Potter og Fantastiske skabninger og hvor de findes. Der udover vil jeg gerne have Ravnedrengene af Maggie Stiefvater, De fortabtes breve af Brigid Kemmerer, Kongens lænker af Victoria Aveyard og Verden styrter af Malene Slvsten.

8: Royal Copenhagen krus. Jeg har 3 Royal Copenhagen Riflet Contrast krus i min kop samling, men jeg synes at det er så fine og så er de også gode at drikke af, så jeg vil gerne have flere til min samling. Man kan efterhånden få virkelig mange farver, men de farver jeg ønsker mig den her gang er Megablå, Scarlet red, og Elefant grå. Men jeg kunne også godt tænke mig farverne Valmue rød, Lemonade, Lyng, Antracit, Petroleum, Turkis og Dahlia.

9: Penalhus. Det jeg har er fra folkeskolen, og det er ved at være ret grimt, så der for ønsker jeg mig et ny og helt simpelt Penalhus. På vores uddannelse er vi jo kreative, og selv om det for det meste forgår på computeren, så er det altid rart at have nogle forskellige skriveredskaber med sig, så det vil være oplagt med et nyt penalhus.

10: Bookseat. Jeg har set at der er flere og flere der er begyndt at bruge de her Bookseat. Jeg ved ikke om de er de kønneste, men jeg kan godt se det smarte i at have en. Specialet hvis man skal sidde og læse i flere timer, eller hvis man vil bruge den til sin Ipad, når man ser sine ynglings serier.

Ekstern Harddisk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *