Min uge #1 – Uge 19.

Da jeg går rundt og tager en masse billeder af min hverdag i løbet af ugen, har jeg tænkt mig som noget nyt ,at jeg vil vise jer dem her på bloggen  med en lille tekst til. Billederne tilføjer jeg til instagram så, hvis du vil følge mig kan du finde mig ved at søge på navet mabrsa. Hvis i vil se billedet stort skal i bare tryk på billedet.

 

Nye briller. Jeg fik dem dog i sidste uge, men der fik jeg ikke taget nogle billeder ,og jeg havde det dårligt fordi jeg skulle vende mig til dem. Nu går det meget beder, også kan jeg  se wow. en hel ny verden!

 

Hjemme hos mor: I starten af ugen var jeg sammen med min mor i den nye Bilka i Hillerød. Jeg havde været der før, men vi var også inde i deres have center, hvor jeg ikke har været før. Da vi kom hjem startet vi grillen, så vi kunne lave noget mad. Min lillesøster kom lige inden vi begyndte på maden så det var blev en rigtig hyggelig aften, for det er ikke så tit vi alle 3 er sammen. 

   

En tur i skoven: Efter arbejdet i onsdag fik jeg lyst til at cykle lidt i skoven. Jeg elsker at der kommer mere og mere grønt, og at der mange flere blomster som springer ud.

   

En regnvejrs dag: Om torsdagen er det min faste svømme dag sammen med veninde, det var et virkelig dårligt vejer, så det er altid noget at det er en svømmehal vi svømme i. Imens jeg ventede på hende, fik jeg taget nogle billeder.

 

konfirmation: I går var jeg til konfirmation på min fars side. Jeg var ikke med i kirken, da der kun var få pladser, så vi mødte bare op til festen som var rigtig stille og rolig men hyggelig. Jeg fik kun taget få billeder, men der på det første er der af bordpynten og på det andet er af kagen som vi fik til dessert som var rigtig lækkert! Mums.  

 

Lidt forskelligt: Til sidst vil bare sige at jeg synes at det har været en god uge, både en hvor jeg har kunne slappe af, men også en hvor der er sket lidt. jeg ved godt at det er svært at se men det er altså en smoothie som jeg har lavet, noget jeg faktisk er begyndt at lave en del af. Ellers er det bare nogle nye sko jeg fik af min mor da jeg var i Bilka med hende og en dåse Zero, fra den ramme sodavand som jeg fik af min far, som han havde med hjem fra tyskland. Så det jo i aften at der er Big Brother finale, nogle der skal se det? 

– Jeg undskylder mange gange, hvis der er fejl i teksten! Jeg prøver på at gøre det så godt jeg kan. Men nogle gange er der en fejl, som  jeg opdager fordi jeg er ordblind.

 

9 kommentarer

 1. Er især helt vild med dine naturbilleder, de bliver altid så kedelig når jeg tager dem, men dine ser hyggelige og stemningsfulde ud.
  Min uge har været ret hektisk, jeg har skrevet eksamensopgave, så der har ikke været tid til så meget andet 🙂 Men det skal jo også gøre 😉

  • Nu hjælper det også at ligge dem ind via instagram, synes jeg. Men tak igen 😀 hm på et tidspunkt overvejet jeg faktisk at blive en fotograf, hvor jeg vil tage billeder af dyr og natur.

   Ja, medminder du vil dumpe 😛 hvad er det du læser til/skal op i?

 2. Lyder også som et lækkert job. Hvad vil du gerne være nu? Eller er ved at blive? 🙂
  Jeg læser til lærer, så skal aflevere en KLM (kristendom, livsoplysning, medborgerskab) opgave. Og så skal jeg op og forsvare den op en månedstid 😉

  • Ja, det er bare også et job der er svært at få, så nu har jeg det bare som en hobby 🙂 Jamen jeg er ved at læse til ernæringsassistent, som er lidt det samme som kok.

   Okay det lyder også spændende 😀 er det så de store el små du vel undervise? Held og lykke når du kommer så langt 🙂

 3. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic
  to be actually something which I think I would never understand.

  It seems too complicated and very broad for me.
  I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 4. Hmm, jeg har hørt noget om, at de grundet kritikken af første bog, har valgt ikke at lave en toer. Nogle siger også, at det skyldes for mange fejl i etteren, så historien ikke kan videreføres ordentligt. Men uanset hvad, tror jeg ideen er, at der ikke kommer nogle fortsættelser. Jeg bliver dog ved med at håbe – rettere, jeg håber en anden vil lave etteren om, og så resten af serien, og at den forhåbentligt bliver bedre denne gang. =D

 5. Åh jeg drømte også engang om at blive kok, men jeg er bare ikke god nok til at lave mad haha. Jeg vil gerne undervise de store, de små er lige vilde nok til mig 😉 Desuden vil jeg gerne rette opgaver og være med til eksamen hehe..
  Mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *