Min uge #1 – Uge 20.

Da jeg går rundt og tager en masse billeder af min hverdag i løbet af ugen, har jeg tænkt mig som noget nyt ,at jeg vil vise jer dem her på bloggen  med en lille tekst til. Billederne tilføjer jeg til instagram så, hvis du vil følge mig kan du finde mig ved at søge på navet mabrsa. Hvis i vil se billedet stort skal i bare tryk på billedet.

I må undskylde at det har været lidt stille på bloggen i den her uge. Men jeg har haft en veninde på besøg fra Jylland, så jeg har valgt at bruge min tid på hende end på at blogge, da jeg ikke har set hende siden sommers. Ugen har været hyggelig, men jeg var godt brugt om lørdagen da hun var taget afsted, fordi jeg også skulle arbejde, også har jeg det bare best med at være alene.

Mandag: Der Skete der ikke så meget. Ud over at jeg var på arbejde og gjorde de sidste ting klar til hun skulle komme om aften. Efter hun var kommet gik vi igang med at lave en bolle dej der skulle hæve om natten.

  

Tirsdag: Var jeg rigtig træt det meste af dagen fordi vi kom sendt i seng og stået tidligt op for at bage bollerne. Efter eg havde fået fri fra arbejdet tog vi i Føtex for at købe hårfarve, som vi fik farvet på veninden da vi kom hjem. I sommers var min veninde operpige,  ikke så langt fra hvor hun bor så der var hun hos familien om aften, imens tog en anden veninde og jeg i biografen og så Dark Shadows. Jeg har Telia tirsdag så vi skulle kun give 45 hver 😀 I kan læse min anmeldes her.

    

Onsdag: Er den dag eg går i ventilenden gang min veninde var operpige gik hun også i ventilen, så inden hun kom her over havde vi aftalt at hun skulle komme før onsdag så hun kunne komme med. En anden pige, som heller ikke kommer særlig tit, kom også forbi så det var rigtig hyggeligt! Inden ventilen havde vi hjemme fra lavet hjemmelavet skumfiduser, som var et stort hit blandt de andre bruger. Jeg har fået opskriften så jeg kunne godt finde på at lave det igen. Spørg efter den, hvis i vil have den 🙂

  

Torsdag: Kom jeg på arbejde, til normalt tid som jeg skal, men da jeg kom der hen, var hele højskolen lukket og låst. Eller det vil sige jeg fandt en dør som de havde glemt og låse. På skemaet som vi har over vores arbejdstider, så jeg at vi først skulle møde kl 8, så jeg havde en halv time før de andre kom, så jeg gik ud og tog nogle billeder i haven. Da jeg kom hjem varmet vi op med linie 3 boksen, som min veninde havde taget med hjemme fra. 

   

Fredag: Kom den store dag, som jeg har ventet på siden jul, hvor vi bestilte billetterne til linies 3 show. Jeg havde været inde og se deres 25 års jubilæumsshow, som jeg synes var rigtig godt, så jeg glæde mig rigtig meget til at se deres nye. Vi tog tidligt ind til kbh for min veninde vil gerne se Guinness World Records Museum og The Mystic Exploratorie. Men vi kom alt for tidligt der ind så vi havde en 1½ time, hvor vi ikke viste hvad vi skulle lave, så vi tog metroen frem og tilbage, som hun heller ikke havde prøvet før. Da det var ved at være tid, tog vi der hen til McDonald for at spisesom lå over for Falconer sale, hvor vi skulle se dem. Showet var rigtig sjovt, og så vi også Kurt Ravn, som sad i salenDer var alt det som man kender dem for, og jeg nød at se dem igen! Jeg håber at der kommer flere af dem i løbet af åren. 

Lørdag: Fik jeg sendt hende afsted og ellers lavet jeg ikke andet end at blogge og fik set det tv som jeg havde forsømt. Det var rigtig dejligt bare at kunne slappe af, for selv om det var en dejlig uge synes jeg også at det var en hård uge, med alt det der skete. 

  

SøndagFik jeg slappet mere af om dagen og om dagen tog jeg hjem til min mor og hendes kæreste som ikke har set siden han kom hjem fra Japan. På andet billede kan i se nogle fine gaver som han havde med hjem 😀 Der var et fint rødt armbånds ur, dåse med te og til sidst nogle ting til ens negle som er rigtig populært i Japan. Jeg blev rigtig glad for det hele, for jeg havde slet ikke forvente at få noget af ham! Inden jeg tog hjem fik vi lige noget grøn te og Ben og Jerry is ude i solen. 

Alt i alt synes jeg at det har været en rigtig fed (også selv om jeg har været træt) uge ,fordi der er sket en masse sjove og spændende ting! Hvad har i selv lavet af spændende ting? 

Flere billeder fra ugen

                      

5 kommentarer

  • Mange tak :b det er efter at jeg har fået Instagram at jeg er begyndt at tage så mange billeder

   Det lyder også som du har haft en super weekend 🙂 jeg glæder mig til at se din tattoo færdig

   • He he.. jamen det er jo dejligt! =) Jeg har vist haft Instagram for noget tid siden – jeg er mere til Hipstamatic =)

    Jamen jeg har skam også haft en super god weekend! Jeg tror ikke den kunne have været meget bedre! =)

    Ja, det skal nok blive godt at få den færdig! Det er bare farligt – mere vil have mere! =D

    • Hm det kender jeg ikke er det godt?

     Det kun fedt når det er det 😀 vejet har også været helt fantastik. Nu har jeg ikke selv en tattoo, men jeg kunne godt forstille mig at man bliver bidt af det når man først har prøvet det.

 1. Ja, det er meget fint – dog ret dyrt at købe alle de forskellige filtre! =D Ellers er Pixlromatic også virkelig godt! =)

  Jeg har også en på ryggen – og jeg synes ikke, jeg har været bidt af det som sådan. Det er mere når andre får lavet noget – så vil man også selv igen! =D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *