Min uge #13

Om freden i uge 6 var jeg så heldig at være en af dem, der har haft vinterferie, jeg havde faktisk ikke regnet med at jeg vil få nogle da, de ikke holder efterårsferie på skolen.

Jeg har ikke været så meget hjemme, i ferien, men det har også været ret hyggeligt, her i indlæget kan i se hvad jeg har lavet. Sorry at indlæget blev lidt langt.

  

Efter min mors fødselsdag om søndagen, tog jeg hjem til min mormor og morfar, hvor jeg blev til Mandag og tirsdag. Så de 3 dage, lavet jeg ikke andet en at slappe slappe af med at læse og sidde med min iPad, og være sammen med dem. Men det har også været rart, da jeg bare har trængt til det. Tirsdag aften, kom min fætter, hans mor og hendes kæreste der op, hvor min mormor lavet en lækker middag. Jeg kørte med dem tilbage, så jeg var hjemme igen tirsdag aften.

Onsdag, skulle jeg havde været i biografen for at se Witch Hunters, men da der kun var 4 i salen valgte biografen ikke at sende den, så Ventilen besluttet at vi kunne vælge mine søsters børn i Afrika, eller Alle for to, og da jeg ikke vil resiker at se den anden, tog jeg ikke med. 2 af mine veninder skulle ud og spise, så jeg spurgte om jeg ikke måtte tag med i stedet, hvilket var helt i orden med dem.

Selv om at det var en var en rigtig hyggelig aften er jeg stadig ærgerlig over at jeg ikke kom ind og se Witch Hunters, for det betyder nok at jeg ikke når at komme ind og se den.

Om torsdag fik jeg ikke lavet andet end at slappe af.

  

Fra fredag til lørdag var jeg inde i København sammen med min mor hos hendes kæreste. Så jeg startet med at pakke og tog der ind ved 10 tiden. Efter at havde smit mine ting op i lejligheden, tog vi ud til Torvehallerne. Jeg havde været der før, men kun i en halv time, hvor vi ikke fik set særlig meget af det, så jeg synes det var fedt at vi havde en hel dag det.

Vi havde oprinligt snakket om at spise ude, men efter at havde spist en lækkert frokost, og set alt det lækkere mad, som man kunne få, besluttet vi os for at købe noget mad der og spise det der hjemme. Det var virkelig lækkert, og jeg er glad for at jeg ikke bor der inde, for så kunne jeg godt finde på at gøre det mere end jeg gør det nu.

Efter vi var kommet hjem fik vi slappet af til nyt te som vi havde købt der fra og Agnes cupcakes. Første gang jeg smager sådan en, hm jeg ved ikke helt hvad jeg synes om den. Den var lækker nok, men jeg synes også at det var dyrt at give 75 kr for to cupcakes. Om aften fik vi set X factor på iPaden osv.

  

Lørdag gav vi os god tid om morgen, inden vi tog afsted til den hischsprungske samling, som er et museum, der har malerier fra guldalderen, blandt andet nogle malerier med P.S. Krøyer, som jeg blev ret vild med efter jeg så filmen Marie Krøyer. Jeg har også haft en del om det i folkeskolen, så jeg var godt klar over hvad guldalderen er. Man kan spare hele 10 kr, hvis du har et studiekort.

Da både min mor og jeg synes at kunst er spændende brugte vi faktiske mange timer der inde på at høre, om malerierne, med sådan en musikdims, hvor man kunne se billedet, og høre histoerien om billedet. Ret genialt synes vi begge to. Før vi var gået til musemet, var vi et lille smut forbi Botanisk Have. Et sted, hvor jeg heller aldrig havde været, det er helt gratis at komme der ind, og man kan besøg det året rundt.

Da vi var færdige var kl ved at blive 3 og vi var ret sultende da vi ikke havde fået noget at spise siden morgenmad, der for gik vi hen til et super hyggeligt sted der hedder Sporvejen.

Jeg har ikke været der før, så det var min mor der viste vej. Stedet er bygget som en gammel sporvogn – en ret sjov og gemmenført idé. Man kan kun få hjemmelavet burger, men de smager tilgenæld også rigtig godt, og de har en god betjening. Dog er det nok mest oplevelsen i det hele der trækker den store pil op. Tag og besøg stedet, hvis du vil have en god solid burger, for det er et rigtig sjovt og et meget hyggeligt sted. Vi gav 202 kr for vors mad, og jeg vil sige at det er en okay pris, for det hele. Jeg vil hellere spise her og give den pris en at tag en burger på mcdonalds. 

Jeg var hjemme ved 22 tiden, så der brugte jeg bare resten af aften på at slappe af.

Søndag (i går) havde jeg enlig ikke regnet med at jeg skulle lave noget, men da min papfar ringer for at indvitere sig selv på aftensmad med maden betalt, takker man da ikke nej tak 😛 I mens vi lavde mad fortalte han at vi også havde lidt travlt da, vi skulle ind og se en dansk film med en af hans venner.

Filmen viste så at være Alle for to. Normalt er jeg ikke til de slags film, men den var faktisk ret sjov. Jeg kan nu også  ret godt lide Mick Øgendahl, som en af de få komikere her i landet. Der kommer en anmeldes om den i morgen. Jeg kom først hjem ved 23 tiden, så jeg var ret træt da jeg stod op kl 7 i morges for at møde kl 8.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen