Min uge #14

Min uge

Efter at havde oplevet en hel del i min vinterferie, hvor jeg nok skulle havde ligget mig ned og få slappet af, har jeg i den her uge stort set intet fået lavet udover at passe min skole. Så jeg har faktisk overvejet om jeg skulle lave det her inlæg i den her uge.

Mandag til torsadag, har jeg ikke lavet andet end at være i skolen og bare fået læst en masse og set tv serien The 4400 når jeg kom hjem. Jeg har kun haft kontakt med folk, via mobilen, facebook og twitter.

I skolen har vi i den her uge haft om fisk og kød. Hver onsdag, har vi to timer om morgen, hvor vi kan lave de opgaver vi får i olc (skolens svar på et bibliotek) og det er faktisk en rigtig fed mulighed, for det gør at vi ikke skal bruge så meget tid på det der hjemme.

Problemet er så bare at når som jeg sidder med dem der er over 30 og ikke ved noget om it. for så får jeg måske max 5 min, hvor jeg skriver på min egen opgave, også skal jeg hen og hjælpe dem, og det kan være de mest simpel ting, som at printe en opgave ud eller bare at gemme den. Hehe jeg driller dem med at jeg snart tager time løn for det 😛

Men jeg tror bare at jeg skal være glad for den gruppe vi er i, for de er gode til at stå i køkkenet så der spørge jeg om hjælp, hvis der er noget jeg er usikker på, og på den måde kan vi hjælpe hinanden.  

I torsdags, skulle vi i køkkenet, hvor vi skulle lave noget af det kød, som vi havde lært om onsadgen. Min gruppe (vi var to og to) fik noget ukendt oksekød, så det var ikke en helt nem opgave, (i kan se den her) det vil havde været nemmere, hvis vi bare havde fået et stykke kød, der skulle i oven. Det var også i torsdags, at vi fik vores første hjælp os der havde været til undervisningen.

Om Fredagen, fik jeg allrede fri ved mellem 9 og 10, hvor vi rigtig skulle havde haft fri kl 11,15,  Så jeg vil ikke klage 😛 En af mine bedste veninder havde også fri, så jeg kom og underholdte hende da hun skulle lave boller. Som tak fik jeg lov til at samge en. Jeg gik helt lyst til at lave nogle selv, så det må blive i næste weekend 🙂 ved 16 tiden, kom min tidliger kollega, en gang i mellem tager jeg hjem til ham, hvor vi gemmengår Bibelen, fordi jeg gerne vil vide noget mere om den, og det er han super god til at hjælpe. Om aften kom min veninde igen, (vi bor på samme gang, så nogle gange går vi bare frem og tilbage :P) for der havde vi alftalt at se Big Brother sammen. 

Lørdag fik jeg gjordt rent på værelset, skiftet senge tøj osv Om aften kom min veninde igen, hvor hyggede os til en filmen I Hate Valentine’s Day, som er en rigtig sød film. Hehe vi belv hurtig eninge om at vi var ups og uha i filmen 😛 Ja jeg ved godt at vi er underlige, i behøver ikke at sige det.

 I dag søndag, har jeg bare slappet af, kigget på seen og stået, som der falder ned i store mængter. Jeg regner med at få læst en bog færdig, som jeg skal anmelde for en forfatter.

Har i haft en god uge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen