Mine goodiebog tanker om: Argan olie

I vores fine goodiebag lå der et lille brev, med alle de sponsor der har givet os noget. Det er så meningen at vi skal anmelde de her ting. Og det har jeg tænkt mig at gøre, efter hånden som jeg bruger dem. 

IMAG0497i

Jeg har hørt om at de her olier, skulle være godt til ens hår. Men da jeg så en Argan olie fra billigarganolie.dk i min goodiebag. Må jeg ærlig indrømme, at jeg blev lidt skeptisk, for jeg har aldrig rigtig troldet på at det sådan her skulle virke. Specielt fordi at jeg har haft skæld i mange har, og har prøvet den ene efter den anden shampoo, hvor det ikke har virkedet. Så hvorfor skulle det her?

Fotor09299557

Nå men efter lidt overvejelse frem og tilbage, og læsning med Vejledning til brug af argan olie på deres hjemmeside. Prøvet jeg det i starten af ugen. Jeg har så prøvet det til mit hår 3-4 gange, og hold nu op, Jeg kan klart mærke på mit hår at der er sket noget. Det er ikke bare blødt, men det er heller ikke alt det skæld i det. Så spørg lige om jeg er glad. Jeg kunne godt blive fast køber af det, hvis det stadig er lige så godt, når flasken er brugt op.

Du kan stor set bruge det til det meste som: Behandling af akne og uren hud, Hårpleje, Tør hud og hovedbund, Hård hud, Massage, Behandlings af solskoldning, Beskadiget hud, Strækmærker, Pigmentpletter, Udslet, Eksem, Psoriasis osv.

Det der også er lækkert ved Argan Olien er at den er 100% økologisk og helt fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Hvilket jo kun er fedt. Hvis du vil læse mere om priser og information om det. Kan du læse det her.  En flaske med 100 ml koster 109 ,-, hvis du køber to kommer den på 99.- pr flakse, hvilket jeg enlig synes er en ret okay pris. Du skal kun bruge få dråber af gangen. Så en flaske holder i lang tid.

Har i prøvet det?

Du kan besøg dem på deres Side og på Facebook. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Jeg bruger det some makeup-fjerner og som dagcreme/natcreme og det er virkelig et vidundermiddel! Jeg har skippet al anden hudpleje, og det fungerer bare.

  2. Svar

    Jeg har trofast brugt det i håret i et halvt års tid nu, og jeg ELSKER det! Et sandt vidundermiddel! Overvejer om jeg også skal kaste mig ud i at bruge det på huden, men jeg har lidt svært ved følelsen af at have fedtet creme på, så jeg ved ikke, om jeg kan holde det ud 😛

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *