Mine goodiebog tanker om: Baconsalt

I vores fine goodiebag lå der et lille brev, med alle de sponsor der har givet os noget. Det er så meningen at vi skal anmelde de her ting. Og det har jeg tænkt mig at gøre, efter hånden som jeg bruger dem. Baconsalt er nok en af de gaver som jeg sag, og brugte mest tid på at studse over! For det første var det første der kom i op af posen. Var nogle Cheaddar, bacon popcorn. Læbepromade med bacon smag, og de her krydderriger. Jeg har aldrig hørt om det før, så jeg synes at det var sjovt, at få sådan noget.


I dag til min aftensmad har jeg prøvet krydderriget. Jeg kan godt lide bacon, og krydreriget  duftede overraksende ret godt, og så var det nemt at putte i retten. Så jeg var spændt på at prøve det. Jeg kunne ikke rigtig smage krydreriget, men det er sikkert fordi, at jeg havde små bacon stykker i retten i forvejen. Næste gang vil prøve det i en ret, hvor der ikke er bacon i. Fx med æg, pølser eller i en bruger. Det tror jeg at det vil give en ret god smag. Nu er krydreriget ihvertfald kommet op på hylden, sammen med de andre krydderriger jeg ejer. Så jeg har det til en anden gang.

Jeg har endnu ikke prøvet popcorn eller læbepromaden. Men det skal jeg helt sikkert på et eller andet tidspunkt. Måske i weekend. Jeg tror at popcorn er enten nogle der smager vildt godt, eller også er det nogle man tager en bid af, og smider rasten ud. Så jeg er lidt spændt på det.

Du kan besøg dem på deres Side og på Facebook. Tjek dem ud. For de har faktisk nogle ret sjove ting. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *