Mine overvejelser omkring bloggen

Her på det seneste har jeg haft alt for mange bolde i luften og jeg er ikke god til at have mange bolde i luften, med mindre jeg har et overblik over dem, og lige nu er jeg følger jeg at der sker alt for meget rundt omkring mig, der gør at jeg bliver stresset. Det gør at jeg ret ofte bliver ramt at det ene migræne anfald efter det andet, og det er ikke rart, når man har en uddannelse m.m, så her på det seneste har jeg prøvet at tage alle mine bolde ned, og tænkt over, hvordan jeg kan gøre det overskueligt, så jeg bliver mindre stresset i hverdagen.

Noget af det jeg har tænkt over er bloggen. Jeg har haft den siden 2011, og den gang havde jeg meget mere tid til den end jeg har i dag, så der blev det til e n del flere indlæg om ugen end det gør i dag, jeg synes enligt at det er helt fint at der ikke kommer flere indlæg ind der gør, for min tid er bare ikke det samme, som det var den gang. Men noget af det jeg har gået og overvejet er om jeg skal lukke min blog helt ned, også bare vise mine bøger m.m frem på Instagram, men bloggen og hele blog verden/kommunikation, er så hyggeligt, og det har været en del af mig, i så mange år af mit liv, så det vil være mærkeligt, hvis man ikke var en del af det mere. Så jeg er kommet frem til at jeg ikke vil lukke min blog, og i stedet har jeg tænkt over, hvordan jeg kan gøre det nemmere i forhold til mine indlæg, og kigget tilbage på nogle af de første indlæg jeg skrev (det var lidt sjovt at genlæse dem) og der så jeg at jeg blandt andet havde brugt plus/minus systemet til mine anmeldelser, og efter at jeg har overvejet det lidt. er jeg kommet frem til at jeg vil prøve det igen, for jeg kan godt lide den opsætning, og på den måde tror jeg at det bliver overskueligt og nemmere for mig, når jeg skal skrive mine anmeldelser, så det vil jeg prøve ud rasten af året, også må vi se, hvordan det går med det.

Siden Readathon har jeg ligget syg, med en ret slem influenza, der har gjort at jeg måtte tage til lægen to gange, for at tage blodprøver, det er heldigvis ved at blive bedre, men min influenza, stod på imens der var Bogforum, så jeg kunne detsvære ikke komme afsted til årets bogfest, hvilket har været virkelig trist, og ret mærkeligt, for jeg har været afsted, hvert år siden jeg opdagede at der var noget der hed Bogforum. Heldigvis blev der vist rigtig meget af Bogforum Instagram, og det ser ud til at det var en spændende weekend, for de af jer der var afsted.

Comments

 1. Svar

  Jeg synes det ville være synd, hvis du lukkede din blog ned. Ville helst sikkert savne at følge lidt med herinde. Det er selvfølgelig kun dig selv der kan mærke hvad der er det rigtige for dig. Det gør ikke noget for mig at der er længere imellem indlæggende.. <3 Bare du selv skriver lidt når du føler for det.. Intet press herfra..

  Knus Jeanette <3

  1. Svar

   Tak søde <3 Jeg vil heller ikke lukke den ned, for jeg vil savne at have min blog og den kommunikation vi har i mellem os bloggere

   knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *