Mine pakker i julen.

Er i ved at være i julestemning, eller er i en af dem der er ved at få stress over den? Jeg kan godt mærke at julestemningen er ved at komme snigende for mit vedkommende. Så her på det seneste har jeg hørt en del julemusik, og i næste uge vil jeg gå på jagt efter et kalender lys,  julekalender jeg gerne vil have osv. En del af det jeg elsker ved julen er pakkerne. Både dem man giver og får. Som i kan se på billedet, så har jeg en del pakker jeg skal åbne i løbet af julen, og jeg glæder mig, som et lille barn, til at se, hvad der er i dem. 

DSC_0110

Jeanette har kørt #BloggerAdvent siden 2013, jeg har været med helt fra start af, og jeg syns at det er super hyggeligt. I år har Charlotte og jeg bytte til hinanden. Hendes pakker er de fine hvide pakker, og hendes kort var utroligt sødt. Hun har modtaget mine, og i kan se hendes indlæg om det her. Vi er 14 deltager i alt, og hvis i vil se, hvem der deltager kan i se dem her

Sidste år kørte Sabina for første gang Secret Santa. Hvis i vil læse mere om hvordan det fungere, kan i gøre det her. I kort træk skal man sende en bogpakke afsted samt lidt snacks, det er hemmeligt, hvem der sender til hvem, så det gør det hele ekstra spændende. Min Secret Santa må være en ninja, for der gik ikke mange dage, før jeg havde modtaget min fine pakke. Jeg har selv fået sendt min pakke af sted, og fået at vide at modtagerne har modtaget den, og hun er glad for den. Jubii. 

Sidst men ikke mindst. Er der en advents kalender fra pigerne. Det er første gang vi gør det, og da vi kun er 4, så skulle vi lige få det til at gå op, men det løkkes, og nu har alle fået deres pakker. 

Lige nu ligger alle pakkerne klar, så jeg kan åbne dem, når det er tid til det. Som sagt er jeg ret spændt på at se, hvad der gemmer sig i dem, og imme mindst se, hvad i andre får, og hvad i siger til jeres pakker. Er det noget af det her du deltager i, eller er det noget helt andet?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen