Mine uge . 25 i 2014.

Jeg har længe gået og overvejet at lave de her indlæg om. Og ikke mindst hvordan jeg skulle gøre det. For jeg vil stadig gerne skrive om min uge. Jeg synes bare tit at de her indlæg tit bliver for lange. Specielt de uger hvor der sker meget løbet af dagene. Der for beholder jeg stadig skrive lidt ugen generelt, samt billeder fra ugen, som jeg før hen har gjort. Men i stedet for jeg skriver om uges dage. Vil jeg skrive om ugens top og flop. Jeg sletter også den del med mine instagram billeder, og lave dem i et indlæg med dem for sig selv. Hvor jeg skriver lidt om billederne.

Jeg har haft en rigtig god uge. Jeg har haft selvskab med nogle dejlige personer, og jeg har nydt de ting jeg har lavet i weekenden. Hvor jeg fx var til to sommerfester. Begge to rigtige hyggelige. Specielt den jeg havde om fredagen på landet. Jeg havde planlagt at jeg vil skrive lidt på bloggen i weekenden. Men jeg har haft for meget at se til. Så jeg har ikke haft tid til det. Men sådan noget kan jo ske 🙂

PicMonkey Collage

Top:

# Tirsdag var min veninde og jeg inde og se En flænge i himlen. Den er fantastisk. Det var en super hyggelig aften. Og jeg skal helt sikkert se den igen!

# Jeg har været sammen med nogle fantastiske mennesker. Som jeg har nydt at være sammen med.

# Jeg har endelig fået mine fri billetter til 22 Jump Street. Og min veninde og jeg har også fundet en dag, hvor vi skal ind og se den. Jeg glæder mig til at se den. For jeg har hørt at den skulle være ret morsom.

# Jeg har også fået min nye 3 meter ledning til min oplader. Og den oplader godt nok. Det går bare meget langsomt. # Om fredagen og lørdagen, var jeg til årets to første sommer fester. Skal til 5 sommer fester, og jeg håber at de 3 andre bliver lige så gode som de her to.

# Jeg er kommet godt i gang med Mums. Det tog mig lidt lang tid at finde på noget at skrive om. Men det er jo fordi der er så meget lækkert mad! # Efter sommerfesten om lørdagen. Tog jeg hjem til min mor og sov der. Vi hyggede os rigtig med brunch om morgen. Hvor min søster og jeg hentede boller fra Meyers bageri. Senere på efter middagen tog min mor og jeg op til min mormor og morfar. Hvor min onkel og hans hund også var der. Vi blev forkelet med god mad, og stemningen var rigtig hyggelig. Så det var også sent at jeg kom hjem.

# Jeg har langt om længe fået styr på, hvad der skal ske på min fødselsdag. Hvilet er ret rart, da det er den 18 Juli. Og jeg ved at før jeg ved af det, så er Juli måned gået. 

Flop:

# I den her uge har jeg haft vildt ondt i hovedpine og svimmelhed der kommer og går. Jeg prøver at drikke en masse vand. Men det er stadig ret ubehageligt. Specielt hvis det kommer, på de dage hvor jeg har aftaler. Jeg har også været total træt de dage jeg har været hjemme, så jeg har ikke rigtig orket noget. udover at se tv serier. 

# Jeg har set det sidste afsnit i sæson 4 af Game of Thrones. Og selv om jeg elsker serien. Så synes jeg at det var en flad afslutning i forhold til de andre afslutninger vi har haft. Der er en masse løse tråde, og vi skal vente i over et halvt år for at få lov til at se mere.

# Jeg har ikke fået læst en eneste fysik bog i den her uge. Og det er ikke så smart. Når der er så mange bøger, jeg gerne vil læse. Jeg har heldigvis snart sommerferie. Så der håber jeg at jeg får læst en masse bøger.

# Da min mor og jeg skulle hjem fra Gilleleje sent søndag aften. Var der tog busser. Så det blev ret sent at jeg kom i seng. # vejret har været mega ustbilt og ret dårligt i den her uge. Og det har været rigtig træls. Specielt de dage, hvor vi havde sommerfest. Der var heldigvis tørt da vi skulle stå og grille. 

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen