Mit program til Bogforum 2017.

Bogforum nærmer sig og jeg har efterhånden set programmet igennem et par gange. Ved første øjekast blev jeg ret skuffet i forhold til sidste år, men nu hvor jeg har kigget på det et par gange, så synes jeg at det er ret fint. Der er ikke så mange forfattere jeg vil opleve på scenen, men det gør mig ikke så meget, for så kan jeg gå rundt og hilse på de forskellige forlag. I år har jeg igen tilmeldt til pressen, og jeg skal gå og nyde det hele sammen med Sabrina Vi har ikke de samme ting på programmet, men vi har snakket om at vi vil prøve at flette det sammen om fredagen. Jeg har adgang til alle 3 dage, men da jeg skal brunch med min veninde om søndagen, er jeg der kun fredagen og lørdagen.

Her kan i se mit program til de to dage:

Fredag:
Kl 10:30 – Scenen. Åbning af Bogforum 2017
kl 13:00 – Madscenen. Master Fatman , Marie Holm. Om “Croque monsieur – Bordets franske glæder”
kl 13:30 – EgoLibris (Stand C1-016). Peter Solberg Dirksen i samtale med Christina Holte Nielsen fra LMS om ”Cutter”.
kl 15:30 – Hvid Scene. Mhairi McFarlane. Den internationale stjerne taler om sit forfatterskab og sin nye bog.
kl 16:15 – Arnold Busck (Stand C4-001) . Mhairi McFarlane. Mød den britiske forfatter der signerer sine bøger.

Lørdag:
kl 10:30 – Tellerup A/S (Stand C3-001) kom og mød forfatteren bag fantasyserien “Dragernes konge”. serien
kl 10:30 – Bellascenen. Forfatteren fortæller om ”Sjælehenteren” og fantasygenrens uendelige muligheder.
kl 11:00 – Forlaget Alvilda (Stand C3-018). Lene Kaaberbøl signerer sine serier Vildheks og Katriona m.fl.
kl 11:50 – Arnold Busck (Stand C4-001). Mød Jussi Adler-Olsen der signerer sin biografi
kl 13:40 – Politikens Forlag (Stand C2-027) Linse Kessler Hør Linse fortælle om Mopper og mig.
kl 14:30 – Politikens Boghal (Stand B5-009) . Lene Kaaberbøl signerer
kl 15:00 – FADL’s Forlag (Stand C3-044) . ”Fabelagtige fristelser” er Emma Martinys seneste kogebog.
kl 16:00 – Forlaget Alvilda (Stand C3-018). Reception for Nicole Boyle Rødtnes i anledning af bogudgivelse nr. 50.
kl 16:30 – Tellerup.  Louise Haiberg signerer sine dark fantasy-serier, bl.a. nyheden “Død verden”.

Hele dagen – Forlaget mellemgaard. Christina Ramskov. Christina Ramskov signerer hele dagen sine fire fantasybøger.
Hele dagen – LMS (Stand C2-043A). Peter Solberg Dirksen. Peter Solberg Dirksen signerer Cutter.

I daf g skal jeg til et særligt bogblogger-event med Bogforum. Til eventet kommer der Elsebeth Egholm, Sarah Engell og Mhairi McFarlane. Jeg har læst en del bøger med Mhairi McFarlane, men jeg har ikke læst noget med de to andre forfattere, så jeg er ret spændt på at møde dem og ikke mindst de andre bogbloggere og nogle af de folk der står for bogforum. Derudover har jeg også fået en invitation fra Arnold Busck, med dem får man en goodibag, hvis man kommer forbi dem i løbet af weekenden. Det er første gang at jeg har fået en invitation til bogforums event og af Arnold Busck og jeg er virklig glad for dem begge to!

Kommer i til bogforum og hvad står der på jeres program?

 

En tanke om “Mit program til Bogforum 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen