Mørkets brødre af L.J. Smith

Originaltitel: The Awakening. Forfatter: L. J. Smith Serie: The vampire diaries #1
Forlag: Tellerup. Udgivet: 10-05-2010. Antal sider: 243. Format: E-bog

Elena er en helt normal high school pige, der har udseendet med sig og er drengenes flamme. Alligevel er der altid et eller andet galt med dem hun dater, og Elena leder derfor stadig efter den perfekte fy, da Stefan Salvatore dukker op og starter på skolen i den lille by Fell’s Church. 

Stefan er plaget af sin tragiske fortid (og sine vampyriske instinkter) og kæmper for at modstå trangen til at slå Elena ihjel, mens hans bror Damons ukendte tilstedeværelser skaber ravage. For Damon er drevet af hævntørst, og vil gøre alt for at slå hans bror ihjel, der forrådte ham. 

   Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen

 

Selv om man gang på gang læser om trekantsdrama mellem 1 pige og to fyre er der alligevel noget nyt, da det er mellem to brødre som på ingen måder har samme personlighed og det synes jeg funger ret godt og det er spændende at læse om.

Man kommer til at læse historien både fra Elena og Stefans synsvinkel og det fungere rigtig godt fordi du kommer til at lære dem beder at kende, du kommer på den måde også til at læse mere om Stefans og Damons fortid, om hvordan de blev vampyr og hvordan de allerede den gang kæmpet mod hinanden.

Første gang jeg læste den her bog var da serien kørte i fjernsynet og jeg blev så skuffet over den fordi jeg sammenlignet den med serien og måtte ligge den fra mig. Da jeg læste den, den her gang gik det meget beder og jeg er glad for at jeg at jeg gav den en chance til og jeg glæder mig til læse mere om Elena, Stefan og Damon.

The vampire diaries serien:
  The Vampire Diaries #3 Raseriet af L.J. Smith ISBN 9788758809038 The vampire diaries. Genforening af L.J. Smith ISBN 9788758809045 The vampire diaries. Mørkets frembrud af L.J. Smith ISBN 9788758809557 The Vampire Diaries #6 Skyggesjæle af L.J. Smith ISBN 9788758809564 The vampire diaries. Midnat af L.J. Smith ISBN 9788758809571 The Vampire Diaries #8 Fantomet af L.J. Smith ISBN 9788758809861

– Jeg undskylder mange gange, hvis der er fejl i teksten! Jeg prøver på at gøre det så godt jeg kan. Men nogle gange er der en fejl, som  jeg opdager fordi jeg er ordblind.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *