Hemmelige liv af Gabriella Poole

Originaltitel: Secret lives. Forfatter: Gabriella Poole. Serie: Darke Academy #1
Forlag: Flachs. Udgivet: 01/07  2011. Antal sider: 267. Format: Bog

Første bind i serien Darke Akademiet

»Sande elever fra Darke Akademiet griber livet ved halsen, Cassandra. Husk det!«

Darke Akademiet er en helt speciel skole med utrolig smukke, sofistikerede og rige elever. Og så flytter skolen til nye eksotiske byer hvert semester. Jo mere den nye stipendie-elev Cassie lærer om Darke Akademiet, jo mere nysgerrig bliver hun.

Hvad er det for nogle mystiske hemmeligheder, som De Udvalgte – en gruppe håndplukkede elever, der holder fremmede ude – vogter over? Hvem er den mørke fremmede, der sniger sig rundt i gangene om natten? Og hvad skete der egentlig med den seneste stipendie-elev, der døde under mystiske omstændigheder?

Cassie finder snart ud af, at lidt indsigt kan være skadelig, men for meget viden kan være livsfarlig …

  Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen 

Plus: Jeg kan rigtig godt lide den her bog (det var ellers en jeg tilfældigt læste om et eller andet sted så jeg havde ikke hørt om den før) fordi den er nem og lige til. Jeg kan godt lide hele det her med at skole flytter ved hvert semester. Så selv om den minder meget om andre vampyr bøger, så er der alligevel noget  nyt og spændende der gør at jeg har lyst til at læse næste bog. Jeg er ret vild med Cassie som person, at hun er den her kloge type og som ikke er bange for at give igen. Gabriella beskriver også de andre personer rigtig godt så detvar nemt at skabe billedere

Minus:  Jeg ved ikke rigtig om der er nået, Hvis der har været kan jeg ikke huske det (det er et stykke tid siden jeg læste bogen) Jeg kan enlig godt lide kærligheden mellem Cassie og Ranjit men det gik fra at de stort set aldrig så hinanden og at hun faktisk ikke kunne lide ham til at starte med og at det så på ingen tid ender med at det er den store kærlighed, hvilket jeg finder underligt. Der havde jeg nok set at det var mere naturligt.af dem og i det hele taget de omgivelser de befinder sig på.

Darke Akademiet:


Comments

 1. Svar

  Er den god?:) Glæder mig også til at læse den engang..

  1. Svar

   Ja jeg elsker den! jeg har lige læst nr 2 som også er rigtig god.

 2. Svar

  Tak 😀 Er også MEGA GLAD!! 😀 Glæææææder mig til at afsløre det for jer, hvad det er 🙂

  Hmm, det er vel ret skidt du ikke kan huske bogen 😮

  1. Svar

   Jeg glæder mig også til at se det 😀 det er vildt at blive trukket blandt så mange..

   ja det er også der for jeg vil læse den. k

 3. Svar

  Ja 🙁 Tror ikke dem der mobber forstår hvor meget skade de gør

  1. Svar

   Nej sikkert ikke 🙁

 4. Svar

  Hehe tak 🙂

  Jo meget. Men øvelse gør mester 🙂 Og tålmodighed 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *