Mørkets døtre af L.J. Smith


Aldrig har det været så farligt at forelske sig.

Tre smukke, mystiske søstre ankommer til en støvet flække i Oregon, USA.17-årige Mary-Lynnette, som bor i byen og nyder at bruge sine nætter på at kigge på stjerner, får snart mistanke til søstrene.Hvad begraver de i haven?Hvorfor er de så bange for deres egen bror, som også er kommet til Oregon, og hvorfor slår det gnister når Mary-Lynnette giver ham hånden?Mary-Lynnette opdager snart at hendes verdensbillede ikke er som hun troede …

Mørkets døtre er andet bind i serien The Night World af bestseller-forfatteren L. J. Smith, som også har skrevet The Vampire Diaries.


.

Jeg var lang tid om at komme i gang med den her bog fordi jeg ikke havde høje tanker om den pga jeg blev skuffet over at det ikke var Poppy og James man høre om men nogle helt andre personer. Men da jeg endelig fik taget mig sammen til at åbne den og læse i den, læste jeg fra side 1 til den var færdig (fik ikke meget søvn den nat) og jeg regner også med at jeg skal læse nr 3 på et eller andet tidspunkt.
Jeg kan godt lide L.J. Smith måde at skrive på den er ret enkel og lige til, med de detaljer der skal være uden det bliver for tungt og alligevel får hun beskrevet ting og personerne så man har nemt ved at forstille sig hvordan det ser ud.
Jeg kunne godt lide historien. Igen var der lidt at det her trekant drama men det var kun lige til sidst og ikke nær så meget som i hvis andre bøger. Jeg ser frem til at læse nr 3 det bliver godt at læse om hekse da jeg stadig stort set kun læser om vampyr og varulve.

Night World:

Engelske bøger 
Strange Fate

Danske Bøger:

Originaltitel: Daughters of darkness. Forfatter:  L.J. Smith. Serie: Night World #2
Forlag: Tellerup. Udgivet: 01/07-2011. Antal sider: 267. LinkAdlibrisSaxo og Goodreads

Comments

 1. Svar

  Hej igen, du!

  Vil du ikke gøre mig en stor og dejlig tjeneste? Når du svarer tilbage, så at skrive det som en kommentar på min blog? Så spotter jeg nemlig langt hurtigere, at du har skrevet tilbage.

  Harlequin bøgerne er for mit vedkommende til brug, når jeg ikke rigtigt gider, at kaste mig over et helt nyt univers, der skal introduceres. Det er afslappende, men stadig læsning, you know?

  Du må da gerne skrive mig under dine links 🙂 Jeg har gjort mig den frihed at skrive dig ind for noget tid siden.

 2. Svar

  Super! Tak skal du have!

  Jeg gør ikke brug af nogle blog sites, da jeg har min egen server. På min server har jeg bare installeret WordPress manuelt, da jeg synes, det er ganske brugbart. Jeg foretrækker bare WordPress med friheder, i modsætning til WordPress’ egen server. Er du glad for at være på WordPress’ server?

  Du skriver, at du godt kan lide L.J. Smiths skriveform. Jeg har endnu ikke taget fat i nogle af hendes bøger, efter flere bekendte har fortalt, at hendes historielinjer er ufattelig ujævne. Er denne også det, eller er du fuldstændig uenig i det?

  Det kan jeg se. Tak, du.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *