Mr. X af Kristen Ashley

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

  Serie: Dream Man #1 ● Forlag: Palatium Books
Udgivet: 12-03-2019 ● Indbinding: 448 (hæfte) ● Genre: Kærlighed

Gwendolyn Kidd kan godt lide cosmopolitans, dyre sko og aftener i byen med veninderne. Hun kan også godt lide at få besøg af Mr. X, der kommer forbi helt, helt lydløst om natten. Gwen er lidt af en dagdrømmer, og hun håber, det kan blive til mere end anonyme møder i natten. Men Mr. X. har aldrig fortalt hende, hvad han hedder, eller bedt om hendes telefonnummer, eller … Men han giver de vildeste orgasmer, og når han kysser hende bag øret, holder fornuften op.

Gwens søster Ginger har et problem. Hun skylder Kaos MC over to millioner dollars, og inden længe bliver Gingers problem også Gwens problem. Gwen vil egentlig gerne koncentrere sig om sit arbejde som redaktør, spise kagedej og dagdrømme, men de barske realiteter for hendes søster bliver både til drive-by-skyderi, overfald og kidnapning. FBI, politi, Kaos MC og det der er værre bliver blandet ind i Gwens liv.

Da Ginger trækker Gwen ind i Denvers livsfarlige underverden, blusser Mr. X’s beskyttergen ud i lys lue. Problemet er, at da Gwen ser Mr. X’s alfa-han-attitude i dagslys, er det noget af en spand koldt vand. Desuden ved han meget mere om Gwen, end han burde. Og selvom han synes, at Gwen er lækker, enerådig og fjollet, har han sine egne dæmoner at kæmpe med, som afholder ham fra at binde sig til nogen. Kan Gwen holde fast i sig selv og finde kærligheden i det ualmindelige kaos?

_________________________

Jeg havde glædet mig til at læse en romantisk bog fra Palatium Books, for jeg er gået hen og blevt en ret stor fan af dem og deres bøger. Lige ved første øjekast virker det til at vi får en bog med mystik og en masse sex scener og det gør vi også, men Gwen har så meget mere at byde på og Mr.X gik hen og blev til en er en virkelig underholdene og rørende læse oplevelse.

Det var jeg helt vild:

● Gwen er rigtig skøn! Hun er hjertevarm, og hun er virkelig nem at holde af. Hun har handlingskraft og det er tydligt at mærke, hvor meget hun elsker sin familie, selv sin søster, der giver hende alle mulige problemer. Jeg var bange for at Gwen vil være svag og en der ikke kunne klare sig selv, når hun blev rodet ud alle problemerne der omkring hende, men hun er ret sej og hun vil nærmest gør alt for at rede dem hun elsker, også hvis det betyder at hun selv kommer i fare.
● Man kan tydligt mærke gnisterne, der imellem Gwen og Mr. X. Men de har hver deres ting at kæmpe med, og kan tør de stole på hinanden når det kommer til stykket? Der er andre mænd der lige pludselig visere en stor interesseret for Gwen, og det er Mr.X bestemt ikke glad for. Og selv om at det er tydligt at se at Gwen også er vild med Mr.X, så kan jeg godt lide at hun bruger tid på at mærke efter og overveje, hvordan det evt vil være at være sammen med andre i forhold til Mr.X.
● Kristen Ashley bog er underholden fra start til slut. Hun formå at have et læseligt sprog, selv om hun skriver om nogle alvorlige emner som svigt og sorg, og det er jeg er jeg ret vild med. Der er en del kinky scener i bogen, men vi får også en masse action og ikke mindst humor i bogen. Kirsten har heldigvis skrevet flere bøger, og jeg skal helt sikkert læse dem, hvis de bliver oversat til dansk.

Det var jeg knap så imponeret over:
Jeg havde det virkelig svært ved Mr.X. Ikke så meget pga han er en alfa-han type, Det er jeg fan af. Men jeg er ikke fan af at hans bebov for at overvåge Gwen så meget som han gør, også under det mig også at Gwen bare finder sig i det. Det forstår jeg ikke. 

Mr.X er en virkelig god god bog og jeg vil varmt anbefale den til jer der gerne vil have en sjov og rørende læseoplevelse. Mr.X er den første i en serie, og jeg troede at de ander bøger vil handle om Gwens veninder eller nogle andre piger der stod lidt i samme situation som Gwen, men udfra hvad jeg kan læse, så handler det om de andre mænd der var interesseret i Gwen og det synes jeg er uroligt fedt, og jeg glæder mig til at læse dem og lære mere om dem.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *