My week. 17 i 2014.

Igen har jeg haft en hyggelig uge! Der har både været tid til afslapning og aftaler i løbet af ugen, hvilket jeg synes er ret lækkert. Jeg synes at det tit er for kedeligt, hvis der ikke sker noget i løbet af en uge. Men det kan også være for meget, hvis der sker noget hver dag. I løbet af ugen så jeg et fin gækkebrev som var fra den søde blogger Jeanette. Jeg tror aldrig at jeg har fået sådan et. Så jeg blev vildt glad over det. Og jeg skal lige huske at sende en ting over til hende <3

PicMonkey Collage

Tirsdag: Var jeg i København, hos min mor. Min søster og jeg skulle i biografen, hvor vi så Bogtyven. Da den først gik kl 21 spiste vi hjemme, hvor den stod på hjemmelavet pizza, som blev lavet helt fra bunden af. som jeg ikke har fået i 100 år og en sommer. Det var en rigtig hyggelig dag! 

I weekenden: Har den stået på hygge hos Jimmy. Jimmy og ham han bor sammen med, havde fundet grillen frem. Så der blev grillet både om fredagen og lørdagen. Mums! Fredag aften viste Dr2 Stoldthed og fordom. Og selv om at jeg har set den mindst 100 (okay måske ikke så mange gange, men tæt på!) og kan den uden ad. Så skulle vi da lige se den, hvilket Jimmy, ikke var særlig vild med da der var cirkusrevyen på Dr1. Lørdag til søndag var jeg med til Dewey’s Read-a-Thon, som jeg er blevet utrolig glad for <3 I aften skal min veninde og jeg se Big Brothers finale. Som jeg tror at bliver en fest, hvis det bare er halvt så vildt som sidste år, hvor vi også så finalen sammen 🙂 

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

En tanke om “My week. 17 i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen