My week 27. Mandag 1. – søndag 7. juli 2013.

948e4269597c5e258d436deee0e50a37

… Den 25 Juli tager jeg med til, ventilens årlige sommertur. Jeg er så småt begyndt at tænke på den. Så i den her uge, har jeg fået købt en ny toilet taske, (fra Bilka) og små rejse bøtter, med forskelligt indhold. Jeg fik købt en body shampoo, men låget røg af så, jeg skal finde en ny. Den kostede kun 5 kr. Så det går nok. I løbet af ugen, kom der en bog, og de her sugerør, som jeg fik i fredags. De er rigtig fine!

… I onsdag var jeg til møde hos jobcenteret. Det gik enlig okay. Jeg fik nogle papir til en ny uddannelse. Skildttekninker. Den lyder fin nok. Men jeg ved ikke om det er mig :S Efter at Cathrine fortalte lidt om den. Der er to andre uddannelser inde for it. Som jeg skal havde tjekket ud inden onsdag. Hvor jeg skal til et nyt møde. Om hvad der skal ske.

… I Bilka havde det et tilbud der hed to XXl pakker kød til 150 kr. Hvilket jeg ikke kunne stå for! Så har jeg en hel, fryse pose fyldt med kød, og oven kartofler. Som jeg fandt i Rema til 8 kr. Så det er ikke mad jeg mangler.

 … Onsdag kom min mor hjem fra Japan. Vil så gerne opleve det land!. Jeg tog hjem til hende om torsdagen. Hvor jeg fik lidt gaver, som hun havde købt med hjem. Hvis i vil se mere af gavner kan i se det her. Jeg blev overlykkelig for det hele, og min nye pung er allerede i brug. 

… Fredag tog 2 af mine veninder og jeg et smut forbi McDonald’s. Jeg havde godt set, at de havde fået nye glas igen, men jeg ved ikke helt hvad jeg synes om dem. De er da pæne nok det er ikke det, men jeg synes at nogle de første de kom med. Dem der er formet som dåser, er federe. Nå men vi to så videre til både Bilka og Føtex. Så jeg var først hjemme ved 17 tiden. Jeg var godt træt, men det havde været en rigtig hyggelig tur.

… Min iPad førs en aften, hvor jeg så en tv serie på den. Jeg kunne intet gøre af den. Så jeg var nær ved at få et hjertestop. Jeg har aldrig oplevet det før. Så jeg var helt lost. Heldigvis fik jeg hjælp via Facebook. Og den virkede igen efter få min.

… Lørdag aften jeg og to veninder i byen. Vi varmet op hjemme fra, da stedet først åbnede kl 22. Da vi kommer der hen, viser det sig at stedet først åbnede kl 23. Jeg synes at det var kedeligt at, det først da vi først var kommet i byen. Så jeg tog hurtigt hjem igen. Da de to andre havde besluttet at de vil tag, videre til et andet sted.

… Søndag tog jeg spontan op til, min mormor og morfar, sammen med min mor. Min onkel var der også med hans hund, og min mors kæreste kom senere. Det var dejligt afslappet.

Hvis du vil se flere billeder, kan du finde mig her.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *