My week. 3 i 2014.

Den har været ret blandet den her uge. Jeg har enlig haft en del at se til, fordi jeg har haft aftaler om ugen. Også startede jeg i skole om torsdagen. Men jeg har også haft tid til at slappe af fra mandag til onsdag om formiddagen. Hvilket enlig har været meget rart. 

Fotor0120151027

Mandag: Jeg havde en masse mad tilbage fra nytår. Som min veninde og jeg fik spist. Der var alt for meget. Så vi blev nød til at smide en hel del ud. Men det var lækkert, og jeg synes at det er trist, at man ikke laver reclette noget mere. End den ene gang om året.

Tirsdag: Var jeg med samme veninde inde og se Frost. Elsker den film! Bagefter var vi ude og spise på cafe Vivaldi. Som er ved at blive en af mine ynglings caféer. Jeg synes at de laver noget rigtig lækkert mad.

Onsdag: Stod jeg tidligt op, for at komme til Gilleleje. Hvor der var et stort morgenbord hos min mormor og morfar. Senere blev jeg kørt hjem, med rent vaske tøj, hvilket var rigtig rart. Så jeg havde det til de næste to dage.

Torsdag:  Var det min første skole dag. Jeg var ikke rigtig spændt. Men jeg glædet mig til at komme i gang. Da jeg var nået at blive træt af at gå hjemme. Vi er 15 på vores hold. Hvor 5 af os er piger. Det er et ret ungt hold. Men de virker flinke nok. Så det er okay. Der var kommet en masse sne. Så jeg var glad for at jeg var i god tid.

Fredag: Var der faldet endnu mere sne, og det hele var bare helt vidt da jeg gik ud af døren lidt i 6 om morgen. Jeg skulle havde været hjemme hos Jimmy. Men mit rejsekort var ikke kommet 🙁 Så det bliver først en gang i den her uge. Jeg var helt færdig. Så jeg fik bare slappet af med mit tv.

Lørdag: Skulle der være gang fest. Vi havde vundet to kasser Somersby. Så de skulle drikkes, hvilket vi var 7 til. De var ikke alle der blev drukket. Men vi havde en rigtig sjov aften. De andre tog videre i byen. Men jeg blev hjemme, da jeg havde en aftale om formiddagen. 

Fotor0120151927

Søndag: Min første aftale blev aflyst, som var med veninden. Men om aften skulle jeg også spise aftensmad med familien. Inde hos mor og Hans. Det var rigtig hyggeligt, og de har fået det hele rigtig fint sat op. Efter at min mor og lillesøster er flyttet ind til ham. Min mormor og morfar skulle også med. Så de kom og hentede mig på vejen, hvilket var ret rart, med det vejr der var. 

Jeg håber at i har haft en god uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *