My week. nr 39 i 2013.

Den her uge har været lidt mere stille. Både i hverdagen og i min weekend. Ikke at det har gjort noget. For så har jeg kunne bruge mere tid, på at læse og min blog. I Drift og Service er vi næsten færdig på tarrasen på Naturgården Egely 

Tirsdag: Var en ret hård dag for mig! Der tog jeg hjemmefra kl 07:20 og kom først hjem ved 21 tiden. Efter arbejdet. Mødt jeg min veninde, hvor vi tog ud og spiste. Bag efter tog vi op til byen, hvor vi blandt andet var på biblioteket. Bagefter om aften tog min kusine og jeg i biografen. Hvor vi så The Butler. En ret spændende film!

Torsdag: Besøgte jeg mit gammel arbejds sted. Når man skal der op, skal man forbi byens slot. Vejeret var så godt, at jeg cyklede hjemme fra i god tid, så jeg kunne stå af cyklen og tag en masse billeder. Bagefter besøget tog jeg et smut forbi posthuset, da der var kommet en pakke fra Buzzador. Efter posthuset, tog jeg hjem til min mor, hvor vi havde aftalt at vi skulle spise aftensmad sammen. Jeg har ikke set hende siden den 18/8. Så det var rart at se hende igen.

Fredag: Var jeg igen på biblioteket. Den her gang, fordi der for fokus på alt det frivillige arbejde, der er i byen. Så 10 musikkere var blevet tildelt, hver deres frivillig sted, hvor de så kom og skulle besøg os. Fordi de så skulle skrive en sang. Vores som vi fik til Ventilen, hed Lasse, og han var rigtig god. Der var også mange af de andre der var ret fine. Udover en masse musik, blev der også udelt årets frivillig pris. Der gik til en fra Røde Kors. Selv prisen blev delt ud, men en fin tale og kram fra borgermester.

I weekenden: fik jeg bare slappet af. Dog var jeg lige en tur op til posthuset for at hente en pakke. Troede jeg. For det viste sig at der var to. Jeg fik heldigvis lov til at tage dem begge med mig hjem. Søndag var jeg til eftermiddags kaffe/te hos min mor, hvor min mormor og morfar også var der.

IMAG0430

IMAG0436

Der bliver arbejdet! I dag (mandag den 30/9) blev vi endelig færdig med den.

Billeder fra torsdags turen ved slottet. Hvis i ikke har set det. Burde i besøg det. Der er vildt smukt! 

IMAG0438

Fotor0930185235

IMAG0496

Fotor0930181323

Billeder fra “frivillig fredag” som de kaldte det.

Fotor0930191642

Jeg har fået anmeldt 3 ting, fra vores bloggertræf goodiebag. I kan se det her: 1, 2, 3

Min mor er blevet barnepige, for min venindes hund. Den er virklig kær!

Fotor0930191549

I næste den her uge kommer der ikke til at ske så meget udover min weekend. Der skal jeg til gang fest. Et bloggertræf i København og brunch om søndagen. Da min mors kæreste har fødselsdag om onsdagen. Så jeg håber at jeg får lidt mere styr på hjemmet, og læst i nogle af alle de anmelder bøger, som jeg har fået. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *