Mystikeren af Alyson Noël

Forlaget skriver:

Ét er, at det ikke altid er nemt for Daire Santos at bære det enorme ansvar, der hører med til at være søger. Noget andet er, at hendes konkrete mission: at besejre den onde Cade Richter, ganske enkelt virker umulig.

Cades sjæl er nemlig vævet tæt sammen med hendes kæreste Daces sjæl, og det udsætter deres kærlighed for den ultimative prøve. Hvordan kan hun udslette Cade uden også at udslette sin egen kæreste?

Er Daires og Daces kærlighed stærk nok til at overvinde døden? Og hvad venter dem på den anden side …?

“Mystikeren” er den tredje bog i bestseller-forfatteren Alyson Noëls nye serie “Soul Seekers”. Fjerde og sidste bind udkommer i 2014

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser| Amazon
Tak for bogen som, er et anmelder eksemplar fra Alvilda. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Læs først amendelsen af bog 1 og 2

Jeg har ventet på den her bog, lige siden jeg lage den forrig bog fra mig. Jeg synes at Ekko var rigtig god, og jeg elsker hele det her univers vi lever i, og den slutter på sådan en ond måde. Så man bare bliver nød til at læse den her. Så der for jublede jeg da, jeg fik en mail, og senere hen sad med den i hånden. Bog 3 begynder noget tid efter, bog tos slutning. Hvilket jeg synes er lidt trist. Jeg vil havde elsket at bogen vil starte, der hvor den anden sluttede. Dog får vi vi at vide hvad der er sket, efter hånden som vi kommer ind i den 3 bog. Hvilket enlig også fungere ret fint. 

Daire er jeg utrolig glad for. Hun er virklig vokset i den her serie. Hvilket jeg synes er rigtig fedt! Jeg synes at det er fedt, at hun tager sin skæbne til sig, og handler efter det. Jeg synes at hun er en utrolig stærk personlighed, og jeg glæder mig til at læse mere om hende i den næste bog. 

Dace har jeg det sådan lidt bob bob med. Jeg kan godt lide ham som person. Men jeg synes ikke at vi, får lov til at komme ind under hunden. Hvilket er lidt sjovt, når han har en del kapitler i bogen, hvor vi ser det fra hans synsvinkel. Det er lige før at jeg synes, at Cades personlighed er langt mere spændende end Daires. Han er virkelig ond, og her mener jeg altså virkelig ond! Han er ikke den der typisk bad boy type, der lige pludselig vender 90°C, hvor efter han er god, og elsker vores hovedperson over alt på jorden. Det kan stadig ske, men jeg tvivler nu på det. Xotichl får vi også nogle kapitler med, og jeg kan ret godt lide hende som person. Hun er ikke helt til at finde ud af, så jeg glæder mig til at høre mere om hende i næste bog.

Alt i alt synes jeg at det er en god bog. Jeg elsker hele det her åndlig tema der er i bogen. Det er spændende og nyt. Der er stadig noget overnaturligt i den. Men ikke det her vampyr, feer osv, som vi så tit oplever i bøgerne i dag. Det giver et friskt pust. Dog synes jeg at den er en typisk to’er. Den genfortæller meget, af histoerien fra bog to, og den bygger op til en hel masse i bog 4. Så det var ikke sådan en wow følelse jeg sad med, som jeg gjorde med bog 2.

Mystic (Soul Seekers, #3)Mystikeren (Soul Seekers, #3)Til sidst bliver jeg simpelhen nød til at nævne det smukke cover, som bogen har fået. Hvis i synes at det ser smukt ud på billedet. Så skulle i prøve at se det i hånden. Der er det helt fantastisk. Der er ingen tvivl om, at den her serie, har nogle af smukkeste cover, som jeg har set i meget lang tid. Jeg synes faktisk at det danske cover er mere spændende en det originale. 

Soul Seekers 3 - MysticSoul Seeker serien:

  • Skæbnekald
  • Ekko
  • Mystikeren
  • Kommer til foråret 2014

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *