Nattens Dæmon af Margit Sandemo

Originaltitel: Nattens demonForfatterMargit Sandemo Serie: Sagan om Isfolket, #33
Forlag
JentasUdgivet: 04/09 2009Antal sider: 245. Format: Bog      

SAGAEN OM ISFOLKET – etterkommerne til den onde Tengel, som hadde inngått en pakt med djevelen…

Han var Tamlin, nattens demon, sendt av Tengel den onde for å spionere på Isfolket. Han oppsøkte dem i deres mareritt og fralistet dem deres planer for fremtiden.

Men Tamlin hadde ikke regnet med unge Vanja, som til og med etter Isfolkets målestokk hadde meget spesielle evner. For selv om Tamlin var usynlig for alle andre, kunne Vanja se ham – og forelske seg i ham….

 Goodreads Bogpriser ● Ereolen 

Det er lang tid siden jeg læst de andre 32 bøger, så jeg havde svært ved at huske hvem der fordi der er så mange personer i familien. Så jeg synes at det er smart at der er et stamtræet, for det gør at det er nemmere at se hvor de forsklige personer høre til.

 Jeg havde lidt blandet følser med den her bog, jeg plejer ellers altid at elske de her bøger og hendes måde at skrive på, men jeg synes bare at bogen til tider var kedelig og at det handlet om det samme igen og igen. Fordi jeg er så vild med den her serie, har jeg besluttet mig for at læse hendes anden serie der hedder Heksemesteren. Jeg ved ikke helt hvornår jeg vil begynde på den, men det bliver her i 2012

Comments

 1. Svar

  Jeg blev færdig med hele Sagaen om Isfolket her for nogle måneder siden. OMG jeg elsker den serie! Bare synd der mange gange er så mange stavefejl og sådan i dem. Men er jo ikke forfatterens skyld, når nu de er oversatte.

  Kan klart anbefale Heksemesteren! Har læst den 1. Den er vildt god.

  Kan også anbefale Yrsa – Den glemte dronning af Danmark, hvis du ikke har læst den?

  1. Svar

   Hov, er logget ind med den forkerte :/ Kan ikke finde ud af at logge ind med den nye.

 2. Svar

  Ja jeg elsker den også! og jeg synes det er en fed måde hun får alle personerne med uden at det virker overdrevet.. Jeg må indrømme at jeg gik lidt i stå med den, men fik lyst til at læse den igen her for nogle dage siden..

  Ja jeg har også hørt godt om heksemesteren, ved du om den er på samme måde som isfolket?
  Jeg har hørt om yrsa men ved ikke om det vil være en bog for mig..

  Har du fået nyt navn/side? :O

 3. Svar

  Nej har ikke fået nyt navn. Tror bare det var bloglovin der lavede bøvl efter jeg gik over til WordPress.

  Den er ikke helt det samme som isfolket, men man kan godt mærke at det er den samme der har skrevet dem.

  Synes du skal give Yrsa en chance. Jeg synes den var rigtig god 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *