Nordvest

Original titel: Nordvest Genre: Dansk, Drama. Tid: 1 time 31 min.
Instruktører: Michael Noer. Premiere: 18.04.2013 Set: I Biografen.

A2

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter 

Inden jeg skulle ind og se den her film den 8/4 havde jeg ikke hørt særligt meget om den. Der for havde jeg heller ikke de store forventninger til filmen. Jeg var alligevel spændt på hvordan den vil være For jeg synes at det er et godt emne (det hårde bande miljø), som de har valgt til filmen.

Der er godt nok gang i den fra start til rulleteksterne køre ind på lageret. Der er flere gange i filmen, hvor jeg tænkte at jeg var glad for at jeg ikke er inde i den verden, som de to brødre lever i, og at det er vildt at det kan gå så galt som det kan gå. Selv om at det er en barsk film, så var der også op til flere steder hvor den fik mig til at grine, hvilket man måske ikke havde forventet til sådan en film.  

Skuespillerne

  • Gustav Dyekjær Giese
  • Roland Møller
  • Oscar Dyekjær Giese
  • Nicholas Westwood Kidd
  • Lene Maria Christensen
  • Dulfi Al-Jabouri

Af de dem der er med i filmen, er det kun Lene, som jeg kender som skuespiller. Detsvære havde hun en lille rolle, men jeg synes at hun spillede den godt. De andre skuespillere spillet også deres roller godt. Jeg ved ikke om det var fantastik, men det var overbevisende og det er det er det der betyder noget for mig. 

Untitled-2

Som sagt blev jeg ret positivt overrasket over filmen. Jeg havde slet ikke forventet, at den filmen havde den afslutning, som den havde, og jeg kunne også høre andre i salen sidde og måbe over den. Det er ikke en film, som jeg vil se igen, men jeg vil klart anbefale den til andre. Jeg var inde og se den med et arrangement som var lavet i sammenarbejde med Kino. Det er noget nyt som de kalder for kinotur, det er første gang, at jeg har været til sådan noget, men det bliver bestemt ikke den sidste gang.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *