Now You See Me

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u_diRgwPCS8]

Side ● ImdbKino Facebook

Jeg elsker stort set alt det der har med magi at gøre, så den her på Kino, var jeg et vild med at komme ind og se den. Dog var jeg ret sikker på, at jeg ikke vil komme ind og se den. Fordi jeg var sikker på at der ikke var nogle der vil med ind og se den. Heldgivs viste det sig at min kusine, (hende jeg var inde og se The Bling Ring med) også gerne vil ind og se den. Så i tirsdags var vi inde og se den i Hillerød biogrf.

Filmen var fantastisk lavet med fede efekter og rig mulighed for at gætte med, på FBIs arbejde for at fange tryllekunstnerne. Jeg kunne godt lide at man så, hvordan tryllekunstnerne havde arbejdet hver for sig, hvor efter man så dem som en stor gruppe. Selve plotteet til filmen var ret spæmdemde. Jeg elsker hele den måde filmen var bygget op. Det var sjovt at man selv kan gætte på, hvordan de laver det ene show efter det andet.

Jeg elsker de skuespillere der er i filmen. Der er mange af dem, som jeg kender fra andre film, som jeg inten har set eller ejer. Ex er jeg ret vild med skuespillerne Jesse Eisenberg , Mark Ruffalo , Woody Harrelson , Isla Fisher , og Morgan Freeman . Jeg stýnes at det er ´nogle dygtige skuespillere, og de gjorde det ret godt med deres rolle.

Det var ikke så dan en wow film. Men jeg synes at den var god. Jeg følgte mig underholdt under hele filmen. Jeg var som sagt inde og se den med min kusine. Men man kunne sakkems se den, med en kæreste eller en ven, uden man vil finde den kedelig. Jeg kunne godt finde på at købe den på dvd. Men det bliver nok først, når den en dag, kommer på udsalg.

 

  

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Mange tak 🙂
    Jeg bliver boende her på sjælland 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *