Nyt fra Avengers 2: Age of Ultron

Er der en film jeg elsker og kan se igen og igen. Så er det filmen The Avengers. Jeg elsker alt der er i den. Blandt andet at se de forskellige superhelte i en gruppe, og humoren i filmen. Så gør det jo heller ikke noget at der noget lækkert at se på, og nogle super fede effekter, samt masser af action. Der for blev jeg også over lykkelig, da jeg så at de vil lave en forsættelse til filmen (har sukket flere gange over at den først kommer til næste år) og jeg har fuldt med i de nyhedder der har været om den. I går på kino.dk, kom der de første billeder frem fra filmen. og jeg synes selv at de ser ret spændende ud. Jeg håber at vi snart får lov til at se lidt mere. Om det så er flere billeder eller små klip fra filmen.  Billederne og teksten til billederne er lånt fra det er indlæg

Avengers 2

Mark Ruffalo og Robert Downey Jr. som de bedste forskervenner Bruce Banner og Tony Stark.

Avengers 2

Chris Evans og Chris Hemsworth som holdets b̶r̶e̶d̶e̶s̶t̶e̶ stærkeste helte Steve Rogers og Thor.

Avengers 2

Fest hos Tony. Mon Mjølner er blevet efterladt, fordi Thor har fået for meget mjød?

Avengers 2

Aaron Taylor-Johnson som Quicksilver og Elizabeth Olsen som hans søster Scarlet Witch.

Jeg skal helt sikkert ind og se den! Skal du? photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *