Nyt fra Ebay #3

I går skrev jeg det her indlæg op. Hvor jeg viste jer en masse billeder, med en fælles ting. Som jeg havde købt på eBay. Hvis i gætte på sugerørene så, har i gættet rigtigt. Hvilket jeg kan se nogle af jer har. I det kommentar, som i har skrevet.

Her er de så mine nye sugerør :D. Som i kan se på billederne kan man få rigtig mange farver. Da jeg elsker stort set alle farver, havde jeg det virkelig svært ved at vælge en farve! Heldigvis er var der en pakke der hedder Retro Rainbow – Mix of colours. Hvilket er jo rigtig smart, får så fik jeg lige 25 sugerør, i forskellige farver.

Nu når jeg har set dem, (fik dem i går) kan jeg bedst lide de blå 1  og 2 samt mint farverne. Men de lilla, røde og den limegrønne farve er altså også fede! Så hvis jeg skulle havde købt alle farverne. Vil de blive en dyr fornøjes, også selv om jeg kun gav 47 i alt. For de 25 sugerør. Man kan også få pakker, helt op til 50 og 100. Men jeg tænkte at jeg hellere vil prøve det af først. Inden jeg stod med 100 sugerør, og ikke fik dem brugt. Hvad synes i om dem? kunne i finde på at købe dem?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

 1. Svar

  De ser rigtig fine ud, selv har vi blot nogle kedelig sorte sugerør, men det er lidt dumt at købe nye, når vi har en masse stående, men det kunne da være fedt at pryde sine drinks med sådanne farverige sugerør!

 2. Svar

  De er altså ret fede 😀

  1. Svar

   Ja ik 😀 Nu fortryder jeg også, at jeg ikke købte en støre pakke. Men det må jeg bare gøre en gang i aug.

 3. Svar

  Jeg er også rigtigt glad for reolen, som jeg har haft næsten altid, men som jeg først nu fandt på at omrokere lidt i, så den passer bedre til det, som jeg jo bruger den til: Bøger! 🙂

 4. Svar

  Hvor er de fede 🙂

 5. Svar

  De er super fine! elsker papir sugerør! Selv køber jeg mine her http://cottoncandy.dk/collections/straws . de har et stort udvalg, og er billigere, end de 47 kr du har betalt for dine. jeg giver kun 29 kr pr pakke, og tit har de fri fragt og andre tilbud via facebook siden 😉

  1. Svar

   Jeg har lige været inde og se på deres sugerør. Og de er da super fede! Tak for tippet 🙂 Har gemt deres link, så jeg har det, til når jeg er løbet tør for mine egen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *