Nyt mobil cover fra GoCustomized.dk

*Reklame* Mobil coverne er sponsoreret af GoCustomized.dk 

Jeg har længe haft lyst til et personligt cover til min mobil, så da jeg blev kontaktet af GoCustomized, der spurgte om jeg vil få lavet et cover hos dem var jeg ikke i tvivl om det! Jeg har fået lavet to coveres til min Samsung Galaxy S8. Det ene cover blev et Personaliseret Cover med tegnebog (Fuld print) og det andet blev et Personaliseret Full Wrap Hårdt Cover,  de et fint udvalg af coveres til de forskellige mobil modeller og du kan helt sikkert få lav dit eget cover til din mobil. Hvis din model endnu ikke er på siden, er du velkommen til at skrive til dem, for det kan bare være at det er fordi de endnu ikke har fået den op endnu.

Det var virkelig nemt at få lavet sit cover, for når man har valgt det cover man vil have, kommer man hen til deres design side, hvor du selv har mulighed for at uploade et billede, men der er også rig mulighed for at tage nogle af dem der i forvejen også fx skrive en sød citat med deres tekst værktøj. På begge mine covers har jeg slev valgt at være kreative med mine egne billeder, og der for var jeg også rigtig spændt på, hvordan decvil være da jeg fik dem. Men da jeg så dem var jeg virkelig tilfreds med dem, for printet sidder præcis som det skal, og coverne har en virkelig lækker kvalitet

Jeg har haft prøvet mine covers af i noget tid nu, og jeg er så glad for dem! Der har været mange der har lagt mærke til dem – specielt min familie, for de synes at det er sjovt, når de kan genkende nogle af de små billeder, der er knyttet til forskellige oplevelser som vi har haft sammen. Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg vil lave et personligt cover til mig selv (jeg overvejer allerede at få lavet et nyt til min IPad eller i gave, og jeg vil klart anbefale at få dem lavet hos GoCustomized!

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *