Nyt om filmen Maze Runner: Infernoet

I dag er den officielle trailer til Maze Runner: Infernoet blevet Offentliggjort. Har i set den ? 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J4WOtOlKlfE&w=660&h=415]

Infernoet er nr to i The Maze Runner trilogien. Jeg er har lige læst bogen til filmen, og jeg er helt vild med den, så jeg er spændt på at se, hvordan de har lavet i filmen, for i den første film, har de lavet en del ting om, i forhold til bogen. Så jeg er spændt på at se, hvor meget de har gjort det med Infernoet. Nu hvor jeg har set traileren til filmen synes jeg at det ser lovende ud. Og jeg glæder mig mere og mere til filmen, for jeg synes at den ser vildt spændende ud, fyldt med af action og drama. Infernoet får premiere den 170/9 2015. Skal i se den?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

6 tanker om “Nyt om filmen Maze Runner: Infernoet

    1. Jeg havde det på samme måde 😛 Blev nød til at se den igen efter jeg havde set den første gang, for at se om jeg fik det hele med. Tror at den bliver så spændende 😀

  1. Har set den, og glæder mig! dog skal jeg lige se den første igen, for den var lidt forvirrende, og så med den hukommelse jeg har hehe 😛

  2. Jeg synes traileren ser VIRKELIG lovende ud, og selvom jeg ikke var vildt begejstret for film 1 (i sammenligning med bogen) så glæder jeg mig virkelig meget til 2eren. 😀

    1. Jeg kunne godt forstille mig at man vil blive en smule skuffet, hvis man havde læst bogen først. Vi må håbe at det bliver bedre med den her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen