Nyt om filmen Maze Runner: Infernoet

I dag er den officielle trailer til Maze Runner: Infernoet blevet Offentliggjort. Har i set den ? 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J4WOtOlKlfE&w=660&h=415]

Infernoet er nr to i The Maze Runner trilogien. Jeg er har lige læst bogen til filmen, og jeg er helt vild med den, så jeg er spændt på at se, hvordan de har lavet i filmen, for i den første film, har de lavet en del ting om, i forhold til bogen. Så jeg er spændt på at se, hvor meget de har gjort det med Infernoet. Nu hvor jeg har set traileren til filmen synes jeg at det ser lovende ud. Og jeg glæder mig mere og mere til filmen, for jeg synes at den ser vildt spændende ud, fyldt med af action og drama. Infernoet får premiere den 170/9 2015. Skal i se den?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Læs også:

Comments

 1. Svar

  Jeg fik mega mange kuldegysninger af at se traileren, så jeg skal helt sikkert se den! (og forhåbentlig snart læse bogen også 😀 )

  1. Svar

   Jeg havde det på samme måde 😛 Blev nød til at se den igen efter jeg havde set den første gang, for at se om jeg fik det hele med. Tror at den bliver så spændende 😀

 2. Svar

  Har set den, og glæder mig! dog skal jeg lige se den første igen, for den var lidt forvirrende, og så med den hukommelse jeg har hehe 😛

  1. Svar

   Hehe jeg kender det godt, jeg skal også selv se den første på et eller andet tidspunkt 🙂

 3. Svar

  Jeg synes traileren ser VIRKELIG lovende ud, og selvom jeg ikke var vildt begejstret for film 1 (i sammenligning med bogen) så glæder jeg mig virkelig meget til 2eren. 😀

  1. Svar

   Jeg kunne godt forstille mig at man vil blive en smule skuffet, hvis man havde læst bogen først. Vi må håbe at det bliver bedre med den her 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *