Nyt tema på bloggen

Jeg har længe gerne vil have et tema på bloggen. Men Det er først nu at jeg har fundet et som jeg kan lide. Det er ikke alt jeg kan lave om, vil snart købe mig til, at jeg selv kan bygge min blog op. Men jeg har fået lidt efterårs ting frem, samt farver. Så jeg håber at i kan lide det. jeg synes i ihvertfald at det er ret fint. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

 1. Svar

  Det er virkelig fint og fyldt med efterårsstemning 🙂

  1. Svar

   Mange tak 😀 Jeg har ihvertfald prøvet at skabe det på bloggen

 2. Svar

  Hvor ser det hyggeligt ud 😀

 3. Svar

  Hvor er det blevet fint – og dejligt enkelt 🙂

  1. Svar

   Mange tak 😀 Jeg er glad for at du finder det enkelt.

 4. Svar

  Jeg kan også godt lide den – pæn og let at overskue 🙂

  Mvh. Den lille Bogblog

 5. Svar

  Så fint det ble!! Bloggen din er virkelig til inspirasjon 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *