Oscar 2017

I går aftens var der Oscar nat og min veninde (og nabo) og jeg har set det de sidst 3 år og vi skulle ikke gå glip af det flotte show. Min veninde og jeg plejer at se det i biografen inde i København. Hvor vi tager ind og spiser en lækker middag inden vi tager videre til biografen. Men i år så vi det hjemme hos hende, og det var ret sjovt at prøve det. Der er helt klart både fordele og ulemper ved at se det hjemme. Men nu fik vi prøvet det, også må vi se, hvad vi gør til næste år.

Vores aften startede med at vi lavede en lækker middag, der bestod af flødekartofler og indbagt svinemørbrad. Mums. Det er lang tid siden jeg har fået det, og det var så lækkert at få det igen. Der blev raster tilbage, som vi kan nyde i aften. Ved 23 tiden fandt vi dynerne og snacks frem og tændte for fjernsynet. I biografen starter de med at vise en af de bedste film der er nomineret og det var lidt mærkeligt at vi ikke af se sådan en i år. Men så var det super fint at TV2 starter deres optakt med filmen Silent Night, før de sendte fra den røde løber. Filmen var virkelig rørende. Så det var lidt ærgerligt at den ikke vandt. Men super flot og velfortjent at den blev nomineret.

Efter Silent Night blev der vist direkte live fra den røde løber. Jeg synes at det er så fint at se stjerne med deres smukke outfits, så der for synes jeg også at det var lidt træls, at der blev snakket så meget i studie i stedet for at vise fra den røde løber. Vi fik dog set et par smukke kjole og sjove kommentar til dem fra TV2. I år synes jeg at vi så meget til enkele og afdæmpet farver. Mode eksperterne nævnte ofte det skandinaviske look. Om det var det, skal jeg ikke gøre mig klog på, men de så smukke ud, dog savnede jeg flere de store flotte kjoler med farver og detaljer i mønsteret. Her er mine yndlings outfits.

Selve oscar showet var virkelig godt! (hvis man ser bort fra den sidst brøler) Jimmy Kimmel var en rigtig god og sjov vært og efter min mening er han den bedste, der har været der siden Ellen DeGeneres var vært i 2014. Jeg er helt vild med de sjove og rørende øjeblikke der var i showet, og heldigvis var der ikke så meget politisk snak, som jeg havde frygtet. Det var nogle gode nogle der vandt deres nomineringer, dog blev jeg lidt skuffet over at vi i danmark ikke fik nogle. Men vi var oppe imod nogle stærke film, så det går nok. Jeg var også ked at Hidden Figures filmen ikke fik nogle sine nomineringer, til gengæld var jeg rigtig glad for at The fantastic beasts and where to find them, zootopia og La la land vandt noget.

Det var super hyggeligt at se det der hjemme med veninden og snappe med folk på snapchat imens man så showet. Vi formåede at holde os vågne hele natten, så vi var pænt trætte da det var færdigt. Der for var det også rart at man bare kunne gå ind til sin seng og kravle ind under dynen.  Jeg har ikke set særlig mange af de film der var nomineret. Men i morgen skal jeg se La la land, og jeg er virklige spændt på at se, hvordan den er. Efter i går vil jeg gerne se op til flere af de film der blev nomineret blandt andet Lion og Moonlight. Men nu må vi se om jeg får set dem.

Så i oscar showet og kunne i holde jer vågne hele natten?

 

Comments

  1. Svar

    Jeg så det ikke, men har hørt en del om showet i radioen idag og set nogle klip på Youtube. Der er mange der mener, at det var et af de mest vellykkede shows i nyere tid, hvis man da lige ser bort fra den sidste brøler. Åh, hvor var det altså synd :/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *