Påske i Tivoli 2018

Jeg håber at i alle sammen har haft en skøn påske! Min har været rigtig dejlig, for jeg fik lavet virkelig mange hyggelige ting. Blandt andet var min veninde Mie og jeg i Tivoli for at se deres påske ting. Det er anden gang at de åbner deres sommer sæson i påsken, og vi synes at det er så hyggeligt at de gør det på den måde! Vi var også der inde sidste år og der var det noget varmere (hvis i vil se, hvordan det så ud sidste år, kan i se det her) i forhold til i år, for det var rigtig koldt og kedeligt med vejret, så vi blev hurtige enige om at vi bare vil se deres påske ting, og prøve deres nye Tivoli Food Hall.

Tivoli Food Hall åbnet i November sidste år, det er et rigtig hyggeligt sted. Jeg har kun været der inde for at se det, så det er første gang jeg prøver at spise der, men det bliver bestemt ikke sidste gang, for de har virkelig mange lækkere mad steder der inde. En ting jeg synes er smart ved stedet er at man både kan komme der ind via Tivoli, men kan kan også komme der ind fra gaden af, så du behøver ikke engang at købe billet til Tivoli, hvis du kun vil se Tivoli Food Hall. Mie og jeg så at de har deres engen instagram profil og hold nu op, hvor er der mange lækkere mad billeder!. Vi skal helt sikkert prøve flere af deres steder.

Vi valgte at få en lækker burger hos Cock’s & Cows, og efterfulgt af det gik vi lidt rundt i Tivoli og sluttet af med at få kage på Cakenhagen. Mums de var gode! Nu hvor det var så koldt, var vi glade for at vi begge to havde årskort, for det gjorde at vi ikke følelsen af at vi havde spildt en indgang billet til Tivoli. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang at vi tager der ind, men næste gang vil vi gerne der ind når er lidt varme i vejret – evt når kirsebærtræerne springer ud, for det er så fint!

Var i der inde i påsken? 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *