konkurrence: Vind en valgfri bog.

Påsken nærmer sig, og jeg har længe haft lyst til at lave en konkurrence og en spørgerunde på bloggen. Der for har jeg valgt at slå dem sammen. Der for har jeg valgt at lave en konkurrence, hvor i kan vinde en valgfri bog fra Plusbog, til en max værdi af 200 kr.

3d62b60

Da jeg har valgt at lave en spørgerunde med konkurrencen, skal i stille spørgsmålet i kommentarfeltet. Som jeg vil besvar i løbet af foråret. samt linke til den bog i gerne vil vinde. Konkurrencen er ikke sponseret, så det er vigtigt at i skriver jeres mail, så jeg kan komme i kontakt med jer. Jeg har glædet mig til at lave konkurrencen og se hvilken spørgsmål (som kan være om hvad som helst) i kommer med. Konkurrencen slutter søndag den 1 Maj. 

Sådan detlager du: 

 • Følg mig via Bloglovin og Facebook. Jeg har fået en ny bloglovin til min blog. Så husk lige at dobbelttjekke om i følger den nye blog 🙂
 • Stil mig et spørgsmål.
 • Link den til den bog du vil have.
 • Husk at skriv dit navn og mail. 

Jeg tjekker op på om alt er korrekt, og jeg giver vinderen bedsked via en mail. Jeg håber at i vil være med, og at i får en god påske 🙂 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

14 tanker om “konkurrence: Vind en valgfri bog.

 1. Gud, jeg har slet ikke fået hele blogflytteriet med, så jeg har fulgt din gamle blog på bloglovin – suk!
  Nå, men jeg følger i hvert fald den korrekte nu og selvfølgelig også på Facebook! 🙂

  Mit spørgsmål til dig er: Hvilken fiktiv verden, ville du allerhelst bo i (det må både være fra film og fra bøger)? 😀

  Det er SÅ svært at vælge, men jeg vil virkelig gerne læse ‘Mig uden dig’ af Kelly Rimmer (http://www.plusbog.dk/mig-uden-dig-kelly-rimmer-9788711466490/), for jeg trænger virkelig til flere romantiske bøger på reolen (al den fantasy har taget over 😉 ).

  Forsinket god påske til dig ooooog så vil jeg gå igang med at krydse fingre nu. 😀
  Min mail er: hulgaard92@hotmail.com

 2. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal vælge 😀

  Mit spørgsmål er, om du bruger kogebøger, og i så fald om du ikke vil vise dem frem 🙂

 3. Heeeeej!!!! 😀
  Ej sikke en fed ide! Helt anderledes måde, at komme i snak på og holde en konkurrence på! thumbs up til det 😉
  Det må være svært, at genopfinde og lave nye måder, at snakke om bøger på? hvordan gør du det og hvordan får du inspiration det til. Siden Jeg begyndte min side på instagram har der ikke stået andet end bøger i mit hoved! hihi.
  Jeg ved godt det er mere end et spørgsmål!!!! Meeeen elsker, at snakke om bøger <3 Hvad er dine erfaringer med Plusbog.dk? jeg har haft kig på den i et stykke tid, de har nemlig nogle gode priser ser det ud til.
  Også skal jeg for første gang være med i en read a long marathon med Dewey´s 24 Read-a-thon!!! Er super spændt, men aner ikke så meget om det? hvor mange bøger læser man og længden på bøgerne? pauser og læser man i 24 timer i streg eller?
  Kiggede nemlig på din liste og den ser rigtig god ud, men jeg er begrænset, af hvad jeg kan låne på bib og hvad jeg ejer. Nogle anbefalinger som er nemme, at låne?
  Den bog jeg virkelig gerne vil have er Red Queen – Rød Dronning af Victoria Aveyard! Den er mega god!!! låne den på bib på engelsk og vil virkelig gerne eje den! Tror den er lige så god på dansk!!!!!!!! krydser fingre og håber jeg er den heldige! Du kan glæde dig til, at læse den til read-a-thon! og jeg kan ikke vente til jeg får fingre i toeren. <3

  http://www.plusbog.dk/red-queen-1-roed-dronning-victoria-aveyard-9788702188950/

  min mail er maleneeek@hotmail.com

  Kærlig Hilsen Malene Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen