Panteons Prøve Del 1 og 2 af Boris Hansen

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Original titel: Panteons Prøve  Serie: Panteon-sagaen #3 ● Forlag: Tellerup ● Udgivet: 01/05/2018
Sidetal: 544 del 1 og 416 del 2 (hardback) ● Læst på: Dansk

Panteons Prøve er nært forestående.

Om tyve dage vil guder, engle og efterkommere stå over for hinanden i Empyria. Derefter vil intet nogensinde være det samme. Fader Prias børn rejser mod den gyldne fæstning fra alle verdenshjørner for at nå frem inden Prøven begynder. Det samme gør Lucas og hans venner, men først venter et møde med fortiden, med Zonen, med Storbyen.  Og med det mysterium der har opslugt Mehmet og Julia.

Samtidig fører skæbnen Saida ned i det mørkeste dyb af dem alle: Empyrias underverden hvor en skjult sandhed venter. Og hendes eget indre hvor den røde engel blomstrer.

________________________

Akkanas gåde sluttede med den vildeste action scene, så jeg var virkelig glad fo,  at jeg havde Panteons Prøve liggende, og at jeg ikke behøvede at vente på den. Panteons Prøve er virkelig nervepirrende, og det sker hele tiden så mange ting, på kryds og tværs af vores hovedpersoner, og de må igennem mange ting, og når man tror man at nu har man regnet det hele ud, så kommer der et eller andet vildt plottwist, der gør at du lige må læse en side mere.

I Panteons Prøve følger vi igen Lucas, Mehmet og Saida. Lukas og hans venner har langt om længe fundet Cassandra, og de prøver at forberede sig til Panteons Prøve. Men Cassandra er så hemmelighedsfuld, så kan de overhovedet stole på hende? Mehmet og Julia er stadig i storbyen, de prøver at løse mysteriet om, hvad der forgår i byen, og hvordan det hele hænger sammen med Cassandras verden, og  ikke mindst, hvordan de kan stoppe det inden det bliver forsent. Saida og hendes gruppe er på vej ned til underverden, men de ved ikke hvad der venter dem, eller hvem de kan stole på nede i dybet, også er der også blodenglen der hele tiden vil frem, men som Saida prøver at skjule. Som noget nyt i Panteons Prøve får vi også nogle små bider fra Cassandras fortid, (hvilket jeg er virkelig glad for, for vi ved ikke særlig meget om hende) og Tarvalis fortælling om englenes kamp mod Vecra. Det fungerede utroligt godt, og på den måde får vi en hel ny viden, som vi ikke har fået før, men der kommer også en masse spørgsmål, som man gerne vil have svar på.

Panteons Prøve er en virkelig stærk bog til serien, der sker utrolig mange ting i den og der er op til flere gange, hvor man sidder og tænker, Hva fuck sker der, Boris det her kan du ikke gøre imod os. Bogen slutter alt for hurtigt, og der er alt for mange spørsmål, som vi endu ikke har fået svar på, så jeg glæder mig virkelig meget til den næst bog. Jeg ved godt at jeg har sagt det før, men jeg må endnu engang rose Boris, for den spændende verden han har skabt, og hans sprog der fanger en med det samme. Det eneste lille minus jeg har til bøgerne er at jeg synes at kapitlerne er lange. Jeg ved ikke, hvornår den næste bog i serien udkommer, men jeg håber ikke at der går for lang tid,  (jeg håber at de kommer til efteråret) for jeg vil virkelig gerne vide hvad der skal ske med Lukas og Empyria, og jeg vil varmt anbefale bøgerne, hvis du endnu ikke har læst dem!

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *