Postkort fra Irland #3 Turen til Cliff of moher

Efter vores dag i Howth. Skulle vi med en heldags tur til Cliff of Moher. Turen var min fødselsdags gave fra min mor og hendes kæreste. Inden vi turen til Irland havde vi købt biletterne til turen hjemmefra (Vi købte den her) og det var rigtig smart, for så var vi sikker på at vi havde dem. Man kan opleve en del dags ture fra Dublin. Men jeg vil se Cliff of Moher og det var en rigtig god dag, så jeg er glad for at vi gjorde det!

Da vi skulle hjem fra Howth, fik mor og jeg det dårligt med kvalme og feber. Så vi var faktisk bange for om vi overhovedet kunne komme afsted. Da vi allerede skulle med bussen kl 8 om morgen. Men vi havde det heldigvis begge to bedre om morgen og med en let morgenmad (juice og bananer) gik det lige. Selve turen til Cliff of Moher, var rigtig behagelig. Bussen var fin, og buschaufføren var rigtig god, for undervejs fortalte han historier, skrøner og sjove fact, ja enda sang sange om de ting vi så på vores vej.

DSC_0131 kopiFotorCreated4 DSC_0125 kopiDSC_0127 kopiDSC_0132 kopiDSC_0130 kopiDSC_0134 kopireceived_10210476959228575FotorCreated3 received_10210476958748563

Turen til Cliff of Moher er lang. Vi blev hentet kl 8 og vi var der først ved 14 tiden. Så fordi turen er så lang, får man set rigtig meget af Irland. Det første del af turen var vejen ud af Dublin og motorvejen. Men da vi kom væk fra den, kom de smukke landskaver, hvor vi så alt fra små byer, dyrelivet (vi så blandet andet en masse får og vilde heste), Irlands smukke natur, som bjerge, havet og steder som Burren, Doolin Village.

For at det her indlæg ikke bliver for lang får i billederne fra Cliff of Moher i et andet indlæg 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Comments

  1. Svar

    Dejlige billeder, og lød som en skøn tur! <3

    1. Svar

      Mange tak. Det var så dejlig 😀 Og vil gerne tilbage til landet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *