Postkort fra Irland #4 Cliff of moher

Inden du læser videre, fik du læst om mit indlæg i går, hvor jeg skrev om selve turen gik til Cliff of moher? Ellers kan du se det her. Du kan også se mine andre indlæg om Irland lige her. Første dag i Dublin og et indlæg om vores tur til byen Howth. I det her indlæg kommer der en masse billeder af Cliff of moher og omgivelserne.

DSC_0170DSC_0152 kopi DSC_0146 kopiDSC_0147 kopi DSC_0150 kopiDSC_0153 kopiDSC_0156 kopiFotorCreated5DSC_0162 kopiDSC_0168 kopi received_10210476974868966received_10210476976148998i

Da vi kom der ud havde vi 1 time og 45 min. Det lyder måske ikke som meget. Men vi kunne faktisk godt nå at se det hele og kommer på toilet. Der var også en lille cafe, og shops. Men vi gad ikke bruge tid på det for der var så mange mennersker og vi havde lige spist frokost.

Som i kan se så var vi ikke specielt heldige med vejret. Da vi gik op til Cliff of moher var det tørt. Men vejen vi gik på var glatte, smal, plus en masse menner. Så mor og jeg tog det stille og roligt med komme der op. Der var overskyet da vi kom der op. Men som i kan se på billederne så kunne vi stadig se klipperne og havet.

DSC_0172 kopiNår man går der en mur af sten (den bedste måde jeg kan forklare det på) på den ene side var det en meget smal sti. Og de fleste gik på den, for på den anden side var der en lidt breder vejr men den førte direkte ud til klipperne, og der var frit fald. Så mor og jeg gik først ud på den da vi kom der op. Der var en masse mennersker der gik og tog billeder af klipperne og helt ud til kanden, hvor de enten stod eller sad og tog billeder med deres mobiler og selfistang. Men mor og jeg var ret forsigtig med at gå der og skulle vi altid ikke nyde noget af katen. På vej der ned begyndte det at regne og det gjorde det resten af tiden vi var der. Så jeg er glad for at vi nåde at være der oppe inden det begyndte at regne.

Hjemtuden til Dublin gik fint. Folk var trætte så de fleste sov til det irske musik der var i baggrunden. Der var et enkel stop på hjem vejen hvor vi stoppede ved en gammel borg/slot. Men vi fik slet ikke tid til at se det, for vi havde kun 20 min inden vi skulle køre igen. På hele turen var der 4-5 Stops/pauser på 10-20 min. Pauserne alt for korte, så tit kunne man ikke nå noget andet end at gå på wc, hvor der var langt kø fordi der var så mange mennersker. Både mor og jeg kunne godt havde brugt mere tid på dem og vi snakkede også om at var det eneste negative til turen. Vi var kørt fra Cliff of moher kl 15:45 og vi var først tilbage til Dublin ved 20 tiden. Pga af vores kvalme som havde spøgt under turen, havde vi ikke spist særlig meget i løbet af dagen og der for var vi ret sulten da vi blev sat af bussen. Så inden vi tog tilbage til vores værelse, fik vi en solid aftensmad på en hyggeligt pub/spisested, hvor der var underholdning med live musik.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *