Ravnenes hvisken 2 af Malene Sølvsten

Bogen er et anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof. De følgen holdninger og tanker om bogen er mine egne.

Serie: Ravnenes hvisken #2  Forfatter: Malene Sølvsten  Forlag: Carlsen Udgivet: 21-06-2017  Bog: Indbundet. 706 sider

Tre vil dø. To vil hun svigte. En må hun slå ihjel. Hvor langt vil hun gå for at standse Ragnarok? En gammel ven opsøger Anne, dødeligt såret, og når kun lige at fortælle hende, at hendes søster er taget til fange.

For at befri sin søster må Anne selv risikere livet og krydse over til en verden, hun aldrig har set. Ukendte farer lurer, og imens bliver hun plaget af synet af sit eget mord. Men hvorfor bliver hun ved med at se det? De fik jo afværget det i tide. Eller gjorde de? Hele sit liv er Anne blevet forladt. Nu indser hun, at for at redde sin søster må hun selv svigte dem, hun elsker. Men kan hun gøre det?

Andet bind i den anmelderroste bestsellertrilogi

_________________________

Efter at jeg havde læst den første bog glædet jeg mig virklig meget til at læse forsættelsen. Vi forsætter hvor vi slap og vi bliver kastet ind i fortællingen med drab og mystik, fra den første side, og snart følge vi Anne på en navpierende rejse. Anne vil rede sin tvillingsøster og stoppe Ragnarok så hun tager til Hrafenheim for at stoppe Ragnaras. Men på sin vej kan hun hele tiden mærke Ragnaras folk i nærheden og de vil gøre alt for at stoppe hende. Der er folk i Hrafenheim der porstår at de vil være hendes ven, men kan hun stole på dem, og vil de hjælpe Anne med at stanse Ragbarok eller er de på Ragnaras side?

Da Anne taget alene til  Hrafenheim, så i al den tid høre vi stort set intet om Luna, Mathias og Mads. Hvilket jeg synes er ærgerligt, for jeg kan helt vild godt lide de 3 personer og det særlige bånd de har til hinanden og Anne. Varnar forlod hende, så ham høre vi heller ikke noget til, udover de minder Anne har om dem. Tilgengæld møder vi en del nye er de nye karakterer i Hrafenheim, blandt andet Rorik og fingalken Finn. Jeg kunne virklig godt lide dem. Specielt Finn! Jeg kunne godt forstå, hvorfor Anne blev vild med Rorki, for man knytter nogle særlige bånd, når man er ude på sådan en rejse som de er. Men jeg synes hele tiden at der var noget mystisk ved ham, og der var noget ved ham der ikke hang sammen ved hans historie. Sådan som det endte med ham og Anne er jeg ret spændt på at se, hvor meget vi høre til i den sidste bog, og ikke mindst, hvor meget de kommer til at se hinanden. Varnar  kommer tilbage, men selv om Anne var kunst og forivret over at han forlod hende, så benægter hun ikke at hun har set andre, eller falder grædende om halsen på ham og tigger om at tag hende tilbage, og det  var virkelig forfriskende! I den første bog var jeg lidt skeptisk over for Anne, men i den her bog blev jeg mere og mere glad for hende. Hun viser en masse Girlpower og flere interessante sider af sig selv, som man ikke har set i den første bog. Hun er blevet stærk og har lettere ved at tro på sig selv og sine med mennesker. Til sidst vil jeg lige nævne Elias. Han er stadig mystisk, og jeg er virkelig spændt på, hvilken rolle og hvilken betydning han får i forhold til Ragnaras folk og ikke mindst Anne.

Jeg havde store forvinterne til bogen og Malene formår at leve op til den med sin hæsblæsende fortælling om Anne. Der var action fra start til slut, så du kommer ikke til at kede dig imens du læser bogen. Den tejede og sidste bog i serien udkommer til næste år, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den! Jeg vil varmt anbefale serien til jer der endnu ikke har læst Ravnenes hvisken, for det er en fantastisk serie!

 

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *