Dewey’s Readathon – April ’16

DSC_0034

Readathon er overstået, og hvor har det været hyggeligt! Fra start af kom jeg godt i gang, med læsningen. Jeg mangle nogle få sider af Sort Is af Becca Fitzpatrick. Så før jeg startede på en ny bog, besluttede jeg mig for at læse den færdig. Da jeg have gjort det gik jeg i gang med Skæbnens kald af Haidi Wigger Klaris. Jeg havde læst den første bog i serien til sidste års (ved foråret) Readathon, så jeg at det vil  være sjovt at starte med forsættelsen. Bogen var lige så god og spændende, som den første bog , og jeg fik også læst den på få timer, så det var en rigtig god start på aften.

   

Da jeg havde læst Skæbnens kald, spiste jeg noget aftensmad, og holdt en lille pause, inden jeg gik i gang med Rød dronning af Victoria Aveyard. Jeg havde hørt en masse om Rød dronning på Youtube, så jeg havde en del forventninger til den. Bogen er utrolig god, og jeg bliv lyn hurtigt fanget af Victorias sprog og univers. Jeg plejer at gå i seng ved 22 tiden, så da klokken havde passeret 00 tiden, kunne jeg godt mærke, at jeg begyndte at blive træt. Og ved 2 tiden kunne jeg ikke holde mig vågen mere. ved 7 tiden vågende jeg lidt groggy, så jeg startede med at tjek blogs, og noget morgenmad inden jeg forsatte med læsningen. Jeg har aldrig lavet et time for time indlæg over Readathon, men jeg kunne godt finde på at gøre det til efteråret. Da jeg følget mig mere vågen, læste jeg videre, og jeg nåede lige at blive færdig med bogen. Så jeg i år fik jeg læst, 824 fordelt sådan her:

  1. Sort is af Becca Fitzpatrick. Mangle 182 sider
  2. Skæbnens kald (Dæmonherskerens arving, nr. 2) af Haidi Wigger Klaris. 247 sider.
  3. Rød dronning (Red Queen, nr. 1) af Victoria Aveyard. 396 Sider.

Jeg synes som sagt at det var rigtig hyggeligt, både det med at læse, og ikke mindst følge jer i jeres læseoplevelser, og jeg glæder mig allerede til næste gang. Deltog i?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 tanker om “Dewey’s Readathon – April ’16

  1. Det var simpelthen et så hyggeligt læsedøgn – dejligt at du også nød det!
    De time for time indlæg er semi tidskrævende, men jeg synes virkelig at det er så fint og rart at kunne følge rigtig med hos læserne, samt at dele mine egne oplevelser undervejs, på mere detaljerede faconer end f.eks. Twitter og Instagram! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen