Bøgerne til Dewey’s Readathon – April ’16

På dette tidspunkt i næste uge, vil jeg sidde fordybet i en bog, da årets første Readathon er i gang. Ved Readathon samles læsere fra hele verden, og læser i 24 timer, imens de deler deres læse oplevelser, på de socale medier med hashtagget #readathon. For nogle kan 24 timer være voldsomt, men det er rigtig hyggeligt og hvis i vil læse mere om det, kan i gøre det her.

Jeg har været med til det i en del gange efterhånden, og jeg det er ikke nogle hemmelighed, at jeg glæder mig som et lille barn til det. I den kommende uge, vil jeg forberede mig til læse døgnet, så jeg er klar med bøgerne, snacks m.m. Når det kommer til bøgerne, har jeg kigget på nogle forskellige genre og længder af dem. Så har jeg noget at vælge imellem. Her er de bøger, som jeg går overvejer at læse.

DSC_0009

Den første bog af After serien af Anna Todd og Dæmonherskerens arving af Haidi Wigger Klaris, læste jeg til 2015 forårs omgang af Readathon, og jeg tænkte at det kunne være sjovt, at læse forsættelsen af serien. Begge forfatter skriver fantastik, og siderne blev hurtigt vendt, og jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske i bøgerne.  Så jeg ser frem til at læse forsættelsen.

Rød dronning af Victoria Aveyard og Pigen og mørkningen af Leigh Bardugo, glæder jeg mig til at læse, for jeg har hørt en masse om dem på youtube, så jeg har en del forventinger til bøgerne. Limbo af Kevin Japsen og Alene i Paris af Jojo Moyes, er ikke særlig tykke, så jeg tror at de vil være gode til ude på natte timerne.

Deltager i, og hvad vil i læse?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

En tanke om “Bøgerne til Dewey’s Readathon – April ’16

  1. Jeg deltager, og jeg har samlet forskellige stakke i forskellige genre og længder. Så har jeg noget at vælge imellem, når jeg kommer til at skulle beslutte mig endeligt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen