Readathon Tag

Jeanette har lavet det et Readathon tag, med nogle rigtig fine spørgsmål. Jeg synes at det kunne være en oplagt måde at varme op til Readathon, ved at svare på spørgsmålen. Så her kommer mine svar til dem 🙂 

Hvor skal du læse henne?
Jeg skal være der hjemme. Jeg har kun min sovesofa, som der er behageligt at være på i længere tid af gangen, så jeg regner stærkt med at det er der jeg kommer til at være de fleste timer i læse døgnet. 

Har du været med før?
Ja det har jeg. Weekendens Readathon er er min 7 omgang. Første gang jeg var med til det var i 2013 og der blev jeg så vild med det. Så siden da har jeg holdt øje med datoerne, og sørget for at det blev noteret i min kalender, så jeg ikke gik glip af det. 

It has been raining all day. So this cup is perfect to #deweys24hourreadathon . what are you drinking? ☕ ? ?(#drinks #tea #cup #rainiday #fall #autumn #readathon #readathondk #deweys24hourreadathon #happiness #loveit #ready #reading #weekend #bookstagram #booktalk #book #bookaholic)  56b67-12142395_855002384610665_171930130_n 

Billederne fra mine forrige Readathon omgange.

Læse alene eller sammen med andre?
Jeg kan stort set læse hvor og hvornår jeg vil. Fx i s-toget, bilen osv. Men når det drejer sig om så mange timer har jeg det bedst med at læse alene og et sted hvor der er ro. Jeg har før prøvet at læse, hvor jeg var sammen med en der lavet noget andet, og det er bare ikke det samme, så det gør jeg ikke igen.

Holder du dig vågen i alle 24 timer?
Nej det gør jeg ikke. De første par gange, prøvede jeg at holde mig vågen hele døgnet. Min rekord er at være vågen til kl 5 om morgen. Men jeg får ikke nær så meget ud af det som hvis jeg tager et power nap i ny og næ og nogle timers søvn om natten. 

Læse mange sider eller være med for hyggen?
Jeg er nok med for at læse. Men det er lige så hyggeligt at følge andre, og være på de sociale medier når man holder en pause fra læsningen. 

Kom med et gæt på, hvor mange sidder du får læst?
Der er 1908 sider med de bøger jeg har valgt jeg vil læse. Jeg får ikke læst dem alle sammen, men jeg plejer at få læst omkring 2-3 bøger. Som ca er 800-900 sider, så jeg tænker at det er muligt for mig at nå de antal sider.

Hvad glæder du dig mest til?
Jeg har haft nogle travle dage de sidste mange uger. Så jeg glæder mig til at få noget ro og læse en hel masse. Der udover glæder jeg mig også til at følge andre og hygge mig med en god kop te og lidt lækkert imens jeg læser. 

Hvilke snacks er et *must have* til Readathon?
jeg har ikke noget must, for jeg går efter det jeg har lyst til, og det kan skiftet fra den ene dag til den anden. Men et must for mig er cola og te. Jeg drikker ikke kaffe, så jeg skal finde noget andet jeg kan holde mig vågen på. Jeg plejer også gerne at købe “lidt” snacks og gerne noget forskelligt, så jeg har noget jeg kan vælge imellem. I går fik jeg købt bland selv slik, chips M&M’s og riskiks, lige om lidt skal jeg handle det sidste og her regner jeg med at købe noget grønt. 

DSC_0007

Følger du andre deltager på de sociale medier undervejs?
Ja det gør jeg. Jeg synes at det er super hyggeligt at følge andre for at se hvordan deres aften går og hvad de får læst i løbet af aften. I løbet af døgnet vil jeg selv bruge Snapchat, Instagram og Twitter og skrive løbende på et indlæg her på bloggen. 

Comments

  1. Svar

    Glædelig readathon dag! 😀 Håber du får et fantastisk døgn med masser af læsning og hygge. 😀

  2. Svar

    Jeg nåede ikke lige at skive herinde før Readathon, men skønt at du ville være med..
    Det er altså sjovest når andre har lyst til at være med i en Tag..

    Knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *