Rivalerne af Alyson Noël

Original titel: Shadow and Bone. Bog, hæftet Rivalerne af Alyson Noël
Serie
: Beautiful Idols #1

Forlag
: Harper Collins Nordic.  
Indbinding
: Hæftet. 336 sider. 

Udgivet
: 10-05-2016.  

Genre
: Socialrealisme.

Layla Harrison gider ikke fordrive dagene på stranden mere, hun vil arbejde med opsøgende journalistik. Aster Amirpour skriger næste gang en castingleder siger; ”Vi har brug for folk med forskellige baggrunde, men ikke en med din i denne omgang.” Tommy Phillips har øjnene på en tolvstrenget guitar, som skal få ham hele vejen til toppen og samtidigt hjælpe ham med at få kontakt til sin kendte, men fraværende far.

Madison Brooks derimod tog selv kontrollen over sin skæbne for længe siden. Hun er Hollywoods hotteste stjerne, og at hun har trampet på alt og alle på sin vej mod toppen, er ikke noget, hun bekymrer sig om. I hvert fald ikke før Layla, Aster og Tommy dukker op i Los Angeles’ glitrende og glamourøse natteliv. De tre lokkes ind i en konkurrence, hvor de skal markedsføre Hollywood-magnaten Ira Redmans klubber. Madison Brooks’ navn står øverst på listen over ønskede kendisser, som de skal forsøge at få på gæstelisten, men da hun pludselig forsvinder sporløst, ændres alt. Alle tre er nu mistænkt og viklet ind i et spind af løgne.

RIVALERNE er den første bog i en nervepirrende trilogi, om hvordan vores største drømme, kan blive vores værste mareridt.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads 

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Billedresultat for black line

Det her er ikke den første bog jeg læser med Alyson Noël, men dem jeg har læst af hende er fantasy bøger, med masser af magi og overnaturlige væsner, og det her er en thriller/mysterium for Young adult der forgår i Hollywoods glamour. Så jeg var ret spændt på at se, hvordan bogen vil være. Bogen fanger en med det samme, og inden man ser sig om sidder man og prøver på at gætte på hvem der står bag de mystiske ting der sker rundt omkring vores hovedpersoner.

Bogens hovedpersoner er Layla, Tommy og Aster de har vildt forskellige drømme ambitioner, så da de mødes i konkurrencen om at blive den mest succesfulde natklubpromoter i Hollywood kan de ikke udstå hinanden og ser hinanden som konkurrenter. Men da der begynder at ske mystiske ting omkring dem, må de indse at de må samarbejde for at det ikke skal gå ud over dem selv. Jeg synes at det var utroligt fedt at følge dem, og se hvordan deres personlighed, udviklede sig i forhold til at de kom tættere på deres mål i forhold til konkurrencen.  I starten var jeg held vil med Layla og Tommy specielt Layla. Men jeg synes mindre og mindre om dem i takt med at de viser hvor langt de vil gå for at opnå det det vil. Med på sidelinjen følger vi også Madison der har det de tre drømmer om. Men lige pludselig forsvinder hun, det går op for os at hendes liv måske ikke er så perfekt, som det ser ud til og derudover er der også noget mystisk ved hendes barndom, som hun vil gøre alt for at skjule for omverden. Det er ret interessant at læse om hende og ikke mindst alt mystikken omkring hende.

Jeg synes at Rivalerne var en rigtig fin læse oplevelse. Man bliver hurtigt grebet af Alyson lette og ligetil sprog og jeg synes at det er ret sjovt at hun kaster sig over en thriller i stedet for at skrive endnu en fantasy bog. Det eneste jeg synes der var lidt træls var at man ikke fik mere at vide om, hvem der står bag det hele mystikken og hvad der kommer til at ske med Layla, Tommy og Aster, og ikke mindst Madison. Men da det er en serie regner jeg med, at vi får det at vide i de næste bøger, og jeg skal helt sikkert læse dem, for at se hvad det hele ender med, og om de formår at opnår deres drømme.


 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *