Så sker der noget.

I morges fik jeg en mail fra min sagsbehandler om at revalideringtemet ikke kunne nå at godkende min sag til næste uge. Hvor Teknisk skole i Roskilde starter nye hold. Så hun kom med de store spørgsmål. Om jeg vil gå de første par måneder på skolen, med su og få ungdomkort, lån og alt det der. Eller om jeg vil vente til April, hvor de måske har fået afklaret min sag, og så kunne jeg så begynde på skolen med revalidering.

Jeg er virkelig træt at at gå hjemme. Hvilket jeg har gjort siden starten af November sidste år. Så udsigten om at skulle gå hjemme helt til April, og så inda på kontanthjælp, med de nye regler der er kommet. Afgjorde det hele. Så i dag har jeg ringet til en masse personer. Først min mor, så min sagsbehandler, så teknisk skole for at høre om der stadig var plads. Også tilbage til min mor og sagsbehandler igen. Og lige en sidste gang, da jeg var usikker på, hvor jeg skulle sende min tilmelding afsted.

Untitled-1

Udover det var jeg på biblioteket, hvor jeg skulle printe min tilmelding ud. Da jeg ikke har nogle selv, og det vil gå for lang tid, hvis der var en fra familien, der skulle gøre det. Til sidst var jeg forbi post huset, hvor jeg skulle sende mit brev afsted. Heldigvis er det hele inden for 10 min afstand. Så være er det ikke. Men jeg blev godt nok stresset her til morges. Nu venter jeg bare på en mail, fra skolen der bekræfter min plads. Så jeg kan komme i gang med at søge su og ungdomskrot. Når det så er sagt, så glæder jeg mig til at komme i gang igen, og jeg er sikker på at det hele nok skal blive godt.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

7 tanker om “Så sker der noget.

  1. Det gør man virkelig! Det værste er, det med at man vender om på dag og nat. Har du selv gået længe i en længere perieode? Det kunne godt lyde sådan. Mange tak 😀 Jeg håber at det bliver starten på et nyt og fedt kapitel 🙂

   1. Mener du om jeg har fået vendt op og ned på nat og dag længe eller??

    Jeg er sikker på det bliver rigtig fedt for dig og om ikke andet så en god udfordring og det er jo altid sundt.

 1. Jeg håber virkelig, det hele går i orden, og du kan starte. Det lyder nemlig virkelig som om, det er noget, du vil blive glad for 🙂

  1. Mange tak! Jeg håber sørme også at det er noget det hele går op. For ellers ved jeg ikke, hvad jeg skal begynde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen