Samme dag næste år af David Nicholls

Originaltitel: One Day. Forfatter: David Nicholls Serie: Ingen
Forlag: Gyldendal. Udgivet: 24-05-2011. Antal sider: 464. Format: Bog

15. juli, 1988. Emma og Dexter er først i tyverne, netop færdige på universitetet og tilbringer natten sammen efter deres dimissionsfest. De bliver ikke kærester, men der udvikler sig et dybt venskab mellem dem på trods af deres forskelle.

Gennem tyve år følger vi Emma og Dexters liv, samme dag, år efter år, og som tiden går, forekommer muligheden for et romantisk forhold mere og mere usandsynlig – for er deres venskab ikke for dyrebart at sætte på spil?

En smuk og medrivende bog om venskab og kærlighed, om at blive voksen og miste sine idealer og drømme og om at finde sig selv og sin vej i livet. Anmelderrost international bestseller som er filmatiseret af Lone Scherfig med Anne Hathaway og Jim Sturgess i hovedrollerne.

   Goodreads  Bogpriser ● Ereolen

Jeg har det svært ved den her bog, for jeg havde så store forventer til den før jeg begyndte på den og vil stadig gerne kunne lide bogen, men problemet med den er at jeg synes at den er kedelige og  jeg var skuffet da jeg var færdig med den

Jeg kan rigtig godt lide den her ide om to personer der mødes hinanden samme dag i 20 år og det er da også en sød historie. Men jeg ville bare ønske at den var 100 sider eller mere mindre, for jeg synes at den var alt for langtrukkent og det gjorde at bogen blev kedelig, det endte sted hvor jeg synes den var spændende var når Dexter og Emma var sammen og det var alt for lidt

Dog vil jeg give den ros til forfatteren med personbeskrivelsen for dem beskrev han rigtig godt samt deres hverdag som han gjorde helt normal som vi kender den .


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *