Secret Santa 2016

Det er 3 år i træk at Sabina har stået for Secret Santa arrangement og jeg har deltaget de to forrige år, så der var ingen tvivl om at jeg også vil deltage i år, så jeg fik straks sendt min tilmeldning afsted og ventet spændt på at se, hvem jeg skulle være Secret Santa og ikke mindst, hvad der vil være i min egen pakke, og hvem der havde sendt den.

Secret Santa er et ret hyggeligt arrangement. Du får tildelt en blogger, og så skal man finde en bog (det kan være lidt svært for os bog glade bloggere) samt lidt ekstra som te, snacks, eller hvad du nu ellers kan finde på. Det er en utrolig hyggelig tradition og det er sjovt at se, hvad andre folk har fået via deres blogs og sociale medier.

I år fik jeg sendt min afsted og pakken blev heldigvis modtaget inden jul. Jeg modtog selv min et par dage inden i December og jeg måbede noget da jeg åbnede min kasse. For hold nu op, hvor var der mange pakker, jeg viste slet ikke, hvor jeg skulle starte, da jeg skulle til at åbne dem. Min Secret Santa viste sig at være Sophia og hendes pakke kunne ikke være mere perfekt!

Som i kan se så fik jeg bogen Vi andre bor her bare af Patrick Ness. Jeg har læst Monster med ham, og var helt vild med den, og blev endnu mere vild med den og manden selv, da jeg var så heldig at møde ham til Bogforum og til en særvisning af filmen 7 Minutter over midnat som er en filmatisering af Monster. På Bogforum, hørte jeg ham snakke om Vi andre bor her bare, som er hans nyeste roman, og da jeg hørte ham fortælle om den, havde jeg mega meget lyst til at se den, så jeg er mega glad for at det lige var den at Sophia har valgt til mig. Udover bogen, fik jeg også nogle lækkerier med som chokolade, små kager og en masse te, samt et super sødt brev.

Som i kan høre er blevet glad for min pakke, og jeg håber at jeres er nået frem og at i er blevet glade for dem, og ikke mindst haft en dejlig jul med de nærmeste. Jeg var selv sammen familien, og havde en skøn jul.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

2 tanker om “Secret Santa 2016

  1. Sikke mange pakker 😀 hehe.
    Håber du havde en dejlig jul.

    Du må have et rigtig godt nytår.
    Jeg glæder mig til dit skønne selskab i 2017 <3

    Stort nytårs-knus fra mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen